Písařovicová ve StarDance: Strašně těžká úloha po Markovi s Terezkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Písařovicová ve StarDance: Strašně těžká úloha po Markovi s Terezkou

Daniela s porotcem StarDance Richardem Genzerem
Daniela s porotcem StarDance Richardem Genzerem (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Sedmačtyřicetiletá Kostková (47) moderuje StarDance 17 let a zvažuje odchod z projektu. „V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit,“ přiznala v pořadu Na kafeečko. Kdo si ale stoupne vedle Marka Ebena (65) místo Terezy?

V pořadu Blesk Dance už našel tanečník Marek Dědík (40) vhodnou náhradnici, kterou by mohla být třeba taková Daniela Písařovicová (44)! „To by bylo all-in (vše v jednom - poz. red.). Žádný moderátor nemůže váhat,“ okomentovala hypotetickou nabídku novopečená paní Brzobohatá

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti!

Video se připravuje ...

„Jen si myslím, že by to byla strašně těžká úloha po Markovi s Terezkou. Ta soutěž je do jisté míry konzervativní, ale velmi mile konzervativní, takže by mě ani nenapadlo přemýšlet, že bych tam naskočila, protože StarDance je Marek a Terezka,“ skromně přitom dodala Daniela. 

Vystřídá Daniela Písařovicová stálici Terezu Kostkovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
16. 12. 2023 • 22:37

K Ebenovi by Brzobohatá působila tvrdě,on potřebuje jemnou ženu vedle sebe.To už rovnou může moderovat Krajčo ve svým oblečku s botičkama a kabelkou a k němu Brzobohatýho v šatičkach,botičkach a s nalakovanýma nehtama .To by byla dvojka.

miroslava13
15. 12. 2023 • 12:16

každý je nahraditelný. A mně by Daniela seděla nádherně. Je příjemná, hezká a umí!!!!

Marián Potůček
8. 12. 2023 • 22:41

Rozhodně by měl vzniknou nějaký nový, neobyčejný, originální taneční pár. Třeba Peroutka a Tifany Gregor-Brzobohatý v ženských kostýmech do kterých se velmi rád převléká. Myslím, že by to dalo upadajícímu pořadu novou jiskru. Šou musí pokračovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.