StarDance plné zranění: Svalová horečka a velký monokl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

StarDance plné zranění: Svalová horečka a velký monokl!

StarDance 2023
StarDance 2023 (archiv Blesku)

Navzdory všem odhadům jako Diskobolos rozdrtil jednu z favoritek Ivu Kubelkovou (46)! Nezastavitelný Vavřinec Vávra Hradilek (36) má nejlepší fyzičku, jeho tanečnici Kateřině Bartůněk Hrstkovou (36) ale bolí celé tělo. A nebyla ten večer jediná se zdravotními problémy...

Kolo od kola mluví méně a méně. A byť ona je v páru ta profesionální polovina, její tělo trpí víc než to Vávrovo. „Jsem tak unavená, že nic jiného než StarDance nezvládám. Ale užívám si to, je to báječný projekt. Bohužel musím jít přes bolest, peru se se svaly, co mě bolí, a trošku mi to ubírá z té radosti,“ přiznala Aha! mistryně ČR v showdance latin a figurálním valčíku.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Promluvila o výběru emotivní písně

Video se připravuje ...

Hradilek má díky sportu kontakty a objednal ji k vynikajícímu fyzioterapeutovi, který ho připravuje na závody ve vodním slalomu. „Říkám mu kouzelník. Léta se o mě stará, tak teď pečuje i o Káťu. A patří mu za to velký dík,“ řekl Hradilek s úsměvem po konci semifinálového kola. Zato jeho rusovlasá tanečnici skoro usínala únavou ve stoje a dělalo jí problémy dokončovat věty. „V rozstřelu jsem byla nervózní, ale v tomhle díle už cítím takový vděk, že...“okomentovala deváté kolo.

Postup nijak euforicky nevnímal ani stříbrný medailista z her v Londýně. „Já na ty děkovný řeči moc nejsem, protože ve sportu to není obvyklé, tak aspoň nic nemusím vymýšlet. S Ivčou a Martinem mezi námi vzniklo kamarádství, tak je to takový smutnější,“ dodal.

Tanečník Martin Prágr (25) byl navíc sám zraněný – během nacvičování paso doble ho Iva Kubelková (46) omylem kopla nejspíš kolenem do hlavy a pod okem měl modřinu. Štěstí jim to ale nepřineslo – i přes fantastický výkon skončili v semifinále.

Vavřinec Hradilek: Jsem rád, že nemusím říkat děkovnou řeč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.