Největší strašák Adamczykové ve StarDance: Přestávám mít náladu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Největší strašák Adamczykové ve StarDance: Přestávám mít náladu

Eva Adamczyková
Eva Adamczyková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Bude z něho oscarový režisér Miloš Forman (†86)! Po vypadnutí ze StarDance a odchodu z Divadla na Vinohradech se herci Marku Adamczykovi (35) opět blýská na časy. Dostal hlavní roli v chystaném představení Forman.

To bude mít premiéru příští rok v červnu na Letní scéně Musea Kampa. „Z role jsem byl nadšený. Moc se mi líbí, že se tady hraje divadlo a jsem rád, že se mohu stát součástí,“ svěřil deníku Aha! herec. S radostí z nové role ale přišly i obavy, aby se jeho pojetí líbilo. „Člověk si musí stát za svým, jinak se bude topit ve věčných obavách,“ citoval Adamczyk moudro, jímž se řídil právě Forman. V roli proslulého režiséra se bude střídat s Patrikem Děrgelem (34).

Favoritka Eva Adamczyková: Boj se sambou

Zatímco Marek si brousí zuby na Formana, jeho ženu Evu Adamczykovou čeká už zítra večer semifinále StarDance. „Největším vypětím je pro mě určitě latina. U ní mi rychle dochází trpělivost. Člověk se musí hodně kroutit a zároveň omezovat,“ posteskla si olympijská snowboardistka. Nejhorší strašák je ale pro ni samba. Svému tanenčíkovi Jakubu Mazůchovi (35) prý řekla doslova: „Na sambu už přestávám mít náladu!“

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Promluvila o výběru emotivní písně

Video se připravuje ...

Kubelková ztrácí síly

Vražedné tempo tréninků a spousta pracovních závazků připravilo Ivu Kubelkovou (46) o poslední zbytky sil. Nečekala totiž, že se ve StarDance protančí tak daleko. „Opravdu jsem myslela, že po tomto kole soutěž opustíme. Od začátku ale máme nastaveno, že i ta cesta je cíl. Nyní nastává režim – když nemůžeš, přidej!“ uvedla moderátorka po osmém večeru, kde opět všechny oslnila.

Změna pravidel

Doteď byli diváci ve StarDance zvyklí, že o postupu dál rozhodovali svými SMS hlasy, ale záleželo i na bodech od poroty. Hodnocení od nich nejdřív určilo umístění v tabulce a podle toho páry dostaly body. Podle pořadí v počtu SMS pak získaly dle stejného klíče druhou část bodů. Pokud panovala shoda, rozhodli diváci. V semifinále se ale pojede podle jiných notiček! Dle informací Aha! se první půlka večera bude odvíjet podle známých notiček – všechny čtyři páry odtančí dva tance, dostanou za ně body od porotců a pak i diváků. Marek Eben (65) s Terezou Kostkovou (47) posléze vyhlásí první dva postupující páry a zbylé dva se budou muset o poslední postupové místo znovu poprat a jeden z tanců zopakovat. Mezi nimi pak rozhodnou jen diváci počtem SMS.

Sportovci ve StarDance o zvedačkách, kajaku i kníru: Finále by byla paráda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jura l
8. 12. 2023 • 11:30

Marián Potůček ... pište laskavě za sebe a ne za lidi. P.Maršálek rozhodně lidem pořad neznechutil, proč myslíte, že tam stále je? Protože je to sympaťák a lidem se prostě líbí a proto pro něho hlasují. V každé řadě je vždy někdo velmi mladý, pak nejstarší a pak takový, který umí málo tancovat. Vzpomeňte si na Pavláska, nebo Smitzera, atd ... a vždy postupovali docela daleko. A vy nepište blbosti a běžte několik měsíců při své práci ještě hodně hodin denně až do noci trénovat tanec!!! A pak teprve pište něco o hopsání a natřásání.

hufnagll
8. 12. 2023 • 10:38

Svatá pravda Maršálek tam tančil jak slon v porcelánu

Marián Potůček
8. 12. 2023 • 09:24

Tohle mě opravdu baví. Celebrity jsou unavené z pouhého hopsání a natřásání. Jsou z toho chudinky celé utahané a unavené. To samé i netanečník a polo celebrita Maršálek mozná umí dělat koblihy, ale ve StarDance neměl nic pohledávat. Zesměšni a znechutil pořad lidem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.