Moderátor StarDance Marek Eben otevřeně: Naštval mě Johnny Depp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Moderátor StarDance Eben: Naštval mě Johnny Depp!

Marek Eben
Marek Eben (Česká televize)

Každou sobotu večer teď exceluje po boku Terezy Kostkové (47) jako moderátor taneční show StarDance. Televize s Markem Ebenem (65) také pravidelně vysílá jeho pořad Na plovárně. Eben se nyní veřejně přiznal k tomu, jak ho právě kvůli tomuto projektu naštval hollywoodský herec Johnny Depp (60).

Rozhovor s ním měl Marek natáčet v době karlovarského filmového festivalu v roce 2021. „Vše bylo připravené a vyčkávali jsme, až ho jeho tým přivede. Jenže on nepřišel,“ vzpomínal v aktuálním rozhovoru pro DVTV Eben. Depp byl prostě v lázeňském městě pod velkým tlakem a neustále pronásledovaný fanoušky a do studia nedorazil, což moderátora rozlítilo.

Slavnostní zahájení Mezinárodní filmového festivalu Karlovy Vary

Video se připravuje ...

„Já bych samozřejmě uvítal, kdyby mi řekl dopředu, že nepřijde. Já bych si ušetřil tolik času s přípravou. Co já jsem toho přečetl o všelijakých soudních procesech, jak se mu daří a nedaří,“ doplnil s tím, že mu příprava zabrala asi 15 hodin času. „Bylo to zklamání. Navíc to bylo v den, kdy jsme měli přímý přenos ze slavnostního zakončení. A já jsem ani nebyl na generálce, kterou jsem potřeboval absolvovat. Přivítal bych větší množství kolegiality,“ doplnil po dvou letech Eben s tím, že má ale pro tlak, jemuž jsou světové hvězdy každý den vystaveny, de facto pochopení.

Uvítací řeč Marka Ebena na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary 2023

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dejavu26
8. 12. 2023 • 21:50

Bohužel se z Deppa stalo nezodpovědné, opilé zvířátko, které se chce nechat akorát obdivovat a hostit. Nemyslím, že tam na něj byl vyvíjen nějaký tlak, prostě se opil a ráno nebyl schopen vstát a mluvit.
Kvůli jeho závislostem, nespolehlivosti a neukázněnosti si už ani u filmu neškrtne. Už ho čeká jen smutný konec.

Uživatel_973012
8. 12. 2023 • 09:30

Ubožák Eben

Marián Potůček
7. 12. 2023 • 11:39

Marek Eben je bourák co se v dnešní upjaté době nebojí si trochu rypnout do těch našich celebrit. Jen tak dál Máro, ty jeden kaňoure.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.