Změny ve StarDance: PRVNÍ SLOVA O NÁHRADĚ KOSTKOVÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Změny ve StarDance: PRVNÍ SLOVA O NÁHRADĚ KOSTKOVÉ!

S Markem Ebenem moderuje Kostková StarDance od počátku.
S Markem Ebenem moderuje Kostková StarDance od počátku. (D. Kundrát, M. Hykl, ČT/M. Křepelka)

K české verzi StarDance patří od samého počátku i její moderátoři Tereza Kostková (47) a Marek Eben (65). Kostková nedávno přiznala, že pomýšlí na odchod z pořadu. Daniela Brzobohatá, dříve Písařovicová (44), by prý neváhala ani vteřinu!

„V naší profesi je strašně důležitý umět některé věci včas pustit. Léta o konci přemýšlím,“ vysvětlila Kostková v pořadu Na kafeečko s Miluší Bittnerovou (46). Všichni by se podle ní měli připravit na to, že aktuální moderátorská sestava nebude v pořadu donekonečna. Důvodů má hned několik. „Mění se doba, mění se koncept, měníš se ty,“ vysvětlila.

Vystřídá Daniela Písařovicová stálici Terezu Kostkovou? Moderování StarDance by brala!

Video se připravuje ...

Bez váhání

Tanečník do svého pořadu Na otočku s Markem Dědíkem pozval Písařovicovou. Na otázku, zda by případnou nabídku na moderování StarDance přijala, měla odpověď jasnou. „To by bylo all-in (vše v jednom – poz. red.). „Žádný moderátor nemůže váhat. Jen si myslím, že by to byla strašně těžká úloha po Markovi s Terezkou,“ poukázala záhy na důležitý fakt.

Až v šedesáti

„Soutěž je do jisté míry mile konzervativní, takže by mě ani nenapadlo přemýšlet, že bych tam naskočila, protože StarDance je Marek a Terezka,“ uzavřela. Když ale Dědík připomněl, že změna je občas potřeba, Daniela opět povolila. Dobře, tak až mi bude šedesát,“ připustila se smíchem.

Druhá šance?

Přestože pro Písařovicovou bylo účinkování v taneční soutěži stresující, přijala by nabídku znovu. „Hrozně bych si přála, abych nebyla nervózní a víc si to užila,“ svěřila. Krátce po StarDance sice několikrát znovu vystoupila se svým tanečním partnerem Michalem Mládkem (36), ale nebylo to ale nic pro ni. „Byl to pro mě strašnej stres, a tak jsme od toho upustili,“ řekla.

Iva Kubelková a Martin Prágr po 8. kole StarDance: Začíná přituhovat!

Video se připravuje ...

Arogantní Arichteva?

Kromě stresu a namožených svalů si Písařovicová odnesla přátelství na celý život. „Soutěž mi dala kámošku Verču,“ připomněla. Řeč je o herečce Veronice Arichtevě (37) a jejich společném učinkování v roce 2018. Nebylo to tak ovšem ihned! Původně si totiž Daniela o Veronice myslela, že je arogantní a nechce se s nikým bavit.



Přečtěte si
Stanislav Chyczyi
5. 2. 2024 • 04:27

Mám jen tři kandidátky na post Terezy Kostkové: Adéla Gondíková, Iva Kubelková nebo Laďka Něgréšová.

Jiřina Cvoligová
13. 12. 2023 • 12:23

Dobrý den. Brala bych Ivu Kubelkovou. Je to milá holka. Písařovicovou nemá nikdo rád.

Marián Potůček
12. 12. 2023 • 08:25

Marek Eben je klasa, elegantní a vtipný. Tereza je vedle něho jako nudná puťka. Změna by rozhodně byla k prospěchu a spokojenosti nás všech. Dobré oživení by bylo, kdyby to uváděl Eben a Ondřej "Tifany" Gregor Brzobohatá v jeho odlíbených dámských šatech a převlecích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.