Nelítostná čistka ve StarDance: Strach o Ebena s Kostkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nelítostná čistka ve StarDance: Strach o Ebena s Kostkovou!

Tereza Kostková a Marek Eben
Tereza Kostková a Marek Eben  (ara)

Taneční soutěž StarDance se otřásá v základech. Lidé příliš nechápou, proč se mění něco, co po léta funguje. Doba jde ale kupředu a lidé přichází i odchází, jako je tomu ostatně i v celé České televizi. Z kola ven šel nejprve porotce Zdeněk Chlopčík (67), nyní ho následuje i bývalý soutěžící a současný choreograf Marek Zelinka (37). Mluví se ale i o dalších jménech…

Po Zdeňkovi Chlopčíkovi přišel další šok. Ze StarDance odchází další známá tvář, která byla s projektem po léta spjata – tanečník Marek Zelinka, který díky soutěži založil rodinu se svou taneční partnerkou, herečkou Marií Doležalovou (37). „Je to moje rozhodnutí. Ale nechci to dál komentovat, abych zbytečně neztěžoval nástup někomu, kdo tam bude letos na podzim po mně,“ informoval Blesk Marek Zelinka.

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Video se připravuje ...

Konec v soutěži naznačila i moderátorka pořadu Tereza Kostková (47). Ta fanoušky vyděsila už koncem minulého roku. „Člověk se stává součástí značky a zlidští ji. Toho si strašně vážím. Ale zároveň bychom se všichni měli připravovat na to, že by to nemělo trvat do nekonečna,“ uvedla tehdy.

A židle by se mohla kývat i pod Markem Ebenem (66). Moderátor sice patří mezi eso ve svém oboru a vrstevníci i o pár generací mladší lidé si jeho přednes užívají, zástupci mileniálů a generace Z už ale při poslední řadě upozornili na to, že i samotný Eben někdy se svým projevem zabrousí tam, kam by nemusel. Všiml si toho i novinář a podcastový tvůrce Deníku N Filip Titlbach (30), který se rozhodl zareagovat na Ebenovu větu, která mnohé zvedla ze židle.

Programový šéf ČT pro Blesk: „Máme pár novinek!“ Přijdeme o Chalupáře, StarDance či kriminálky?

Video se připravuje ...

„Darija by měla vyhrát, protože je půvabná, roztomilá a nevinná,“ pronesl Eben k vítězce poslední řady Darije Pavlovičové (22). Za to sice ještě tehdy dodal, že je na ní znát velký pokrok, svou předchozí poznámku ale už zvrátit nedokázal. „Spíš by Marek Eben neměl moderovat,“ zareagoval na sociální síti Threads Titlbach, podle kterého byla Ebenova poznámka sexistická.

A protože jsou lidé v dnešní době na podobné poznámky, které přímo nesouvisí s tanečním výkonem soutěžících, hákliví, zůstává otázkou, jak moc si bude muset Marek Eben dávat během živých přenosů pozor na to, co řekne. Situace ve StarDance je totiž v současnosti opravdu nestabilní.



Přečtěte si
Uživatel_5777995
9. 4. 2024 • 14:53

Už ať jsou všichni do..., tam kam slunce nesvítí... 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.