Poodhalené zákulisí StarDance XII: To je utajený supertým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Poodhalené zákulisí StarDance XII: To je utajený supertým!

StarDance 2023
StarDance 2023 (ČT/M. Křepelka, archiv Blesku )

I oni stojí za úspěchem show, jen nejsou vidět. Aha! se před finále StarDance XII podívalo do zákulisí na ty, kteří tanečníky připravují na živý přenos. Kdo rovnal vlasy Richardu Genzerovi (56) nebo češe Terezu Kostkovou (47)?

Maskérna. Podlouhlá místnost, kam vedou dveře ze všech šaten a jsou v ní i stolky, kde se už před přenosem hromadí talíře a plechy s nejrůznějšími dobrotami. A to nejen od vyhlášeného Josefa Maršálka (41), minule třeba i od Ivany Chýlkové (60).

Speciální líčidla

Před začátkem tu potkáte úplně každého! Bez váhání sem zamíří i hosté z minulých řad, málokde totiž panuje tak silný pocit sounáležitosti. V kadeřnickém křesle se totiž nečešou jen vlasy, svěřuje se tu také s bolístkami, vyčerpáním atd. Dřina to nicméně není jen pro účinkující na parketě, dusno je i vzadu. Moderní kamery mají větší rozlišení, a tak už se nedá jen nanést silná vrstva líčidel. Teď se používají ta speciální s označením HD. Jsou lehčí, méně krycí a dokonale odrážejí světlo. Účesy se zase vylepšují různými příčesky a tužidly. A experimentuje se, jako třeba v případě porotce Richarda Genzera, kterému snad poprvé v životě někdo narovnal kudrnaté vlasy, takže vypadal jako John Travolta (69)! Pokaždé jinak vypadá i moderátorka Tereza Kostková, které obzvlášť sluší červená rtěnka.

Eva Adamczyková: Po StarDance nebudu vědět, co se sebou!

Video se připravuje ...

Umělé řasy i vycpávky

„Ve StarDance je líčení nákladnější a mnohem vypracovanější. Používají se různé efekty, jako umělé řasy, třpytky, make-up na tělo, lesklý pudr a další. Na nohy třeba často dáváme krém s bronzovým efektem, aby se vytvořil dojem krásně opálených nohou,“ prozradil Pavel Bauer, který vizážisty vede. Jeho tým se za všech dvanáct ročníků změnil jen nepatrně. O vlasy se zase od roku 2015 stará zkušená kadeřnice Blanka Hašková. Jak se jim podaří Grand Finále, sledujte od 20.10 h. v České televizi.

Hráči: Milan Fridrich o programových prioritách ČT

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.