Kšefty Moondance Orchestra: Muzikály i obří koncerty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kšefty Moondance Orchestra: Muzikály i obří koncerty!

Moondance Orchestra - Michael Jackson Symphony
Moondance Orchestra - Michael Jackson Symphony (Youtube/ Moondance Orchestra - Michael Jackson Symphony)

StarDance a Moondance Orchestra Martina Kumžáka (57) k sobě neodmyslitelně patří, hudba je totiž důležitá část populární taneční soutěže. Na podzim tedy měli muzikanti o superkšeft postaráno, ale co dělají, když StarDance skončí?

Nejluxusnější ples roku! 

S plesovou sezonou má orchestr o zábavu postaráno. Společně si tak trochu zopakovali atmosféru StarDance už 27. ledna, kdy vystoupili na Plesu jako Brno! Tam hráli k tanci mimo jiné Richarda Krajča (46) a Dominiky Roškové (32), tedy jednoho z tanečních párů poslední série. A vzhledem k tomu, že brněnský ples patří k těm nejluxusnějším společenským událostem roku, kšeft to byl jistě velmi zajímavý.

Megakoncert s Urbanovou!

Hlava orchestru Martin Kumžák rozhodně v těchto dnech nelení. Intenzivně totiž připiravuje velkolepý koncert Grande Finale Evy Urbanové (62). Podílel se na aranžích a hlavně bude 29. února v O2 areně dirigovat šedesátičlenný Epoque symphony orchestra. „Je mi ctí se na tom podílet, z muzikantského hlediska to bude velmi silné,“ těší se muzikant.

Krajčo po erotickém tanečku s Roškovou: Omluva krásné tanečnici!

Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu!

Zpěvačku Dashu, vlastním jménem Dagmar Sobkovou, mohli příznivci vidět nejen na vánočním turné po republice, ale hlavně v muzikálech! Momentálně Dasha hraje a zpívá například v představení The Bodyguard, kde září v roli sestry hlavní hrdinky – Nicki Marron. V Hudebním divadle Karlín se účinkuje také jako Máří Magdalena v rockové opeře Jesus Christ Superstar.

Stane se králem!

Z orchestru taneční soutěže na divadelní prkna si odskočil také zpěvák Dušan Kollár. Na Malé scéně Hudebního divadla Karlín brzy začne zkoušet rodinnou muzikálovou pohádku Zlatovláska. Kollár v ní má velmi důležitou úlohu – zlého krále! Premiéra muzikálu v režii Filipa Renče (58) bude už 13. dubna.

Krajčova tanečnice Dominika Rošková: S Ríšou máme velké plány!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.