Pavlovičová a Vodička o vztahu mlží: Jenže... USVĚDČUJÍCÍ DŮKAZ OBJEVEN | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavlovičová a Vodička o vztahu mlží: Jenže... USVĚDČUJÍCÍ DŮKAZ OBJEVEN

Mnozí lidé nedovedou pochopit, že jsou Dominik a Darija pouze přátelé.
Mnozí lidé nedovedou pochopit, že jsou Dominik a Darija pouze přátelé. (Instagram, Česká televize)

Jen co se jejich románek zahrál do outu a připsal se nadmíře představivosti diváků StarDance, kteří usoudili, že spojení Dariji Pavlovičové (22) a Marka Vodičky (27) je natolik harmonické, že na něm bude něco víc, podezření ožívá. Objevil se totiž zvláštní důkaz...

Po výhře titulu Královny a Krále parketu, která definitivně ukončila další ročník StarDance, přišel kýžený klid, který ocenila především Vodičkova žena, s níž má rodinu a která po celou dobu musela čelit poznámkám o románku svého manžela. Nicméně klid dlouho netrval, stojaté vody se opět víří. Fanoušci si totiž nemohli nevšimnout, že má Vodička od Darji něco na památku.

„Korunka od královny," pochlubil se na sítích červenou vytetovanou korunkou. Okamžitě se rozjela diskuze, zda má druhý motiv do páru na svém zápěstí i Darija. Mladá herečka však nechala fanoušky prozatím ve sladkém nevědomí. Po náročných trénincích odjela sbírat duševní i fyzickou sílu na sluncem zalitý ostrov Bali.

Na premiéru Perinbaby 2 jsem utekla ze zkušebny, říká Darija Pavlovičová

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jaroslava Semínová
22. 2. 2024 • 22:41

Tyhle bulvární lži ničí lidem rodinný klid.To že je někdo milý, ještě není nevěrný.Nechte je na pokoji a neničte mladou rodinu těmi rádoby postřehy.Přestaňte ubližovat

Jaroslava Semínová
22. 2. 2024 • 22:38

Tyhle bulvární lži ničí lidem rodinný klid.To že je někdo milý, ještě není nevěrný.Nechte je na pokoji a neničte mladou rodinu těmi rádoby postřehy.Přestaňte ubližovat

Jana Nováková
13. 1. 2024 • 09:42

No a co? Je to jejich věc.Do toho nikomu nic není tak proč to rozmázava

Dianthos
9. 1. 2024 • 22:54

Není to srdíčko. Je to koruna krále parketu. Krásné ocenění jeho kvalitní práce a přátelství.
Myslím si, že Darija není ten typ, který by rozvracel šťastné manželství. Že jsou mezi nimi sympatie je evidentní a i správné. Bez té chemie by nemohli vyhrát.
Jeho manželka je s ním dlouhé roky a tanečních partnerek, i okouzlených tanečních partnerek, už zažila.

draurora00
9. 1. 2024 • 21:18

Ta Běloruska se k Vodičkovi pořád vinula a oči na něm mohla nechat. A jen díky jemu to vyhrála i s nevšední pomocí poroty, podle mne neprávem. A že ho bude stalkovat pořád, netřeba pochybovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.