Nejen Pavlovičová! O Vodičkovi ví své i Khek Kubařová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejen Pavlovičová! O Vodičkovi ví své i Khek Kubařová

Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička  (Česká televize/Mikuláš Křepelka)

Již podruhé tanečník Dominik Vodička (27) uspěl se svou partnerkou ve StarDance a ani tentokrát se nevyhnul spekulacím o domnělém přeskočení jiskry mezi ním a hvězdnou polovičkou. Vyprávět by na toto téma mohla herečka Veronika Khek Kubařová (36), která s Dominikem soutěž vyhrála v roce 2019.

Být úspěšný ve StarDance s sebou přináší radostné momenty i poněkud nevděčnou roli. Jakmile dají tvůrci soutěže dohromady podobně staré lidi, kteří si navíc sednou po taneční i lidské stránce, není těžké pár spojovat i mimo taneční parket. Když mezi nimi navíc panuje ta správná chemie, fantazii diváků se meze nekladou.

Žárlení? Je to náročné

Kdo může být v takových momentech nervózní, jsou drahé polovičky profesionálních i hvězdných soutěžících StarDance. Takový manžel Veroniky Khek Kubařové to před 4 lety neměl jednoduché, jak potvrdila samotná herečka. „Je to náročné. Vlastně žárlíte i na ten společně strávený čas. Pro nějakou část národa se stanete vlastně partnery na tu dobu, i když jen taneční. Ale samozřejmě je tam nějaké objímání, všude se objevujete spolu, takže je to náročné,“ svěřila se serveru eXtra.cz Kubařová, která s Vodičkou tančila i po společném vítězství v soutěži.

Pár ze StarDance Vodička a Khek Kubařová opět spolu! Jsme karmická dvojčata!

Video se připravuje ...

Pro svého manžela a jeho místy nervóznější reakce měla v době svého působení ve StarDance pochopení. „Vlastně zpětně, když na to koukám z jiné pozice, tak manžela obdivuji a moc mu děkuji za to, s jakou grácií to dal a že to ustál, protože já sama, když si představím, že by takhle tancoval s nějakou krasotinkou, tak bych byla nervózní,“ přiznala herečka.

City by tu byly, ale...

Podobné situaci v současné době čelí i nová královna tanečního parketu, herečka Darija Pavlovičová (22). Ta ostatně sama přiznala, že si během tanečního půlroku utvořila s Dominikem pouto. „Ježišmarja, jasně že k němu chovám city. Já jsem si našla tak úžasného kamaráda. Já doufám, že nám to vydrží a zůstane,“ sdělila výše zmíněnému serveru Darija těsně po vítězství, kdy byla plná emocí. Že by přátelský vztah měl přejít v něco víc, ale patrně nehrozí. Sám tanečník je totiž šťastně ženatý a s manželkou vychovávají svého prvního potomka.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
20. 12. 2023 • 12:13

No tedy já zírám Vodička se nezdá. Tichá Vodička břehy mele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.