Tomicová tvoří nový pár: Záletník Malý musí skřípat zuby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tomicová tvoří nový pár: Záletník Malý musí skřípat zuby

Pavla je šťastná a hlavně štíhlejší o 40 kg.
Pavla je šťastná a hlavně štíhlejší o 40 kg. (D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, FTV Prima)

Protančili se až do finále, vítězi se ale nakonec herečka Pavla Tomicová (61) s Markem Dědíkem (40) StarDance 2018 nestali. Teď se o 40 kilo štíhlejší herečka vrátila na taneční parket a spolu s Dědíkem je čeká plno kšeftů!

Profesionální tanečník Marek Dědík je z Pavly Tomicové unešený. „Ona je neuvěřitelná. Zhubla čtyřicet kilo a má hroznou chuť tancovat. Pořád mi říká, jaká je škoda, že takhle štíhlá nebyla ve StarDance, že bych ji mohl zvedat v každém kole do nebes,“ prozradil Aha! tanečník.

Pavla Tomicová a Marek Dědík trénují na taneční kšefty.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

Dohromady se znovu dali kvůli lidem. „Spojily nás poptávky po našem vystoupení. Od ledna do března příštího roku máme domluvená čtyři a teď mi volali na další dvě. Tak se nyní učíme dvě choreografie, sambu a cha-chu. Cha-cha byl náš úplně první tanec ve StarDance, kterým Pavla všechny ohromila,“ zavzpomínal tanečník, který se ale marně snažil vybavit si původní choreografie. „Já si je nepamatuju, ale Pavla ano. To vůbec nechápu. Takže teď učí ona mě,“ smál se Dědík.

Nevěra jako dieta

Pár kilo se Pavle Tomicové podařilo shodit během StarDance, opravdu hodně zhubla až kvůli stresu po krachu manželství s hercem Ondřejem Malým (57), který ji podváděl, a navíc si pořídil potomka s hereckou kolegyní Kristýnou Kociánovou (38).

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Zádrhel? Kostýmy!

Jediným zádrhelem jsou zatím taneční kostýmy. „Ty ze StarDance Pavla už nemůže využít, protože jsou asi třikrát větší. Buď si je bude muset nechat ušít, nebo jí nějaké půjčím od svých dvacetiletých svěřenkyň,“ přemýšlel Dědík, který se na každý trénink s Tomicovou těší.



Přečtěte si
AHel
7. 2. 2024 • 11:22

Přejí ji, aby to zvládla fyzicky a zdravotně...

adamice
24. 12. 2023 • 04:21

Proc zrovna tahle kraska ma byt ve Stardance?

Iveta Novotná
23. 12. 2023 • 18:19

Ta mladá nemohla nikoho sehnat, chtěla dítě, tak šáhla po dědkovi, který byl ochoten si s ní začít. Za chvíli ji nebude bavit, nehodí se k sobě vůbec, Tomicová byla k němu věkem. Ale to zhubnutí jí vůbec nesluší, zestárla.

adamice
23. 12. 2023 • 15:12

Tahle zenska musi byt hodne zla. Kouka ji to z oci.

DD22
23. 12. 2023 • 11:42

Není jediná rozvedená, proč je kolem ní takový humbuk? Dbát o sebe měla už dřív...vždycky vypadala jak bedna kytu a ten její "smích", to byl děs

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.