Lékaři kroutí hlavou nad vyzáblou Tomicovou: Jaký je ortel? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lékaři kroutí hlavou nad vyzáblou Tomicovou: Jaký je ortel?

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Aha! Pavel Machan)

Herečka Pavla Tomicová (61) shodila neuvěřitelných 35 kilogramů a moc jí to sluší. Zatímco přední plastický chirurg Ondřej Měšťák hereččin progres vychvaluje až do nebes, doktorka Kateřina Cajthamlová se naopak obává, zda za rapidním úbytkem na váze nestojí psychické problémy.

„Vypadá neskutečně dobře! Vypadá mladší, zdravější a spokojenější. Nevděčí za to zákroku plastické chirurgie, ale jsem si jistý, že je to hlavně o změně v životním stylu. Někdy stačí jen malá změna jídelníčku a pravidelný rozumný pohyb,“ řekl pro Blesk.cz Ondřej Měšťák. Jenže vše nemusí být tak růžové, jak se na první pohled zdá.

Lékařka Kateřina Cajthamlová totiž naopak považuje hereččinu proměnu za nezdravou. Myslí si, že za jejím obrovským úbytkem na váze stojí trápení, kterým si prošla, když její manžel Ondřej Malý (58) utekl za mladší milenkou Kristýnou Kociánovou (38). Padla dokonce i slova o depresích.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

 „Diagnostikovat z fotek opravdu nelze, ale dělám si hypotézu, že zde jde o projev hluboké deprese. Jistě znáte české rčení užírat se bolestí - tak přesně o toto tady možná šlo. Jedním z diagnostických rysů depresivního onemocnění je ztráta deseti a více procent hmotnosti v krátké době, a to bez záměru a úsilí, v návaznosti na dlouhodobé psychické utrpení, jimž zrada mladšího partnera zřejmě je,“ vysvětlila Kateřina, kterou si většina z nás pamatuje z pořadu Jste to, co jíte. I když se na první pohled zdá, že se Tomicová s odchodem životního partnera smířila, uvnitř se možná ještě stále trápí.

Pavla Tomicová v malé roli, kterou nezapomenete

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dagmar Macejkova
20. 2. 2024 • 18:49

Schudnutie sposobilo, že v tvári je sama vraska. A tým pádom ju to robí staršou. Určite sa vnútorne trápi a chradne😟

Dagmar Macejkova
20. 2. 2024 • 18:48

Schudnutie sposobilo, že v tvári je sama vraska. A tým pádom ju to robí staršou. Určite sa vnútorne trápi a chradne😟

Uživatel_5207228
20. 2. 2024 • 17:08

Tomicová před pár lety všude psala, že má cukrovku, a to se musí zhubnout! Cajthamlová kritizuje a přitom je teď sama obézní. Hlavně, že tolik radila, jak zhubnout 😁

safinka59
20. 2. 2024 • 15:39

Paní Tomicová je vysušená a pomačkaná jako kopírák. Říkat, jak skvěle vypadá je k smíchu. Určitě takový úbytek má svůj důvod, někdy by člověk upřímně záviděl, ale v takovém případě by se měl zaměřit, poradit...co s tím dál.

Květa Korchová
20. 2. 2024 • 12:39

Stačí si prohlédnout obrázky v lascivních oblečcích, s vyplazeným jazykem a pod, kterými se sama prezentuje.. V jejím věku fuj!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.