Nečekaný konec Tomicové v ZOO: Produkce se ji marně snažila sehnat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nečekaný konec Tomicové v ZOO: Produkce se ji marně snažila sehnat

Tomicová končí v seriálu ZOO
Tomicová končí v seriálu ZOO (FTV Prima)

Primácký seriál ZOO se řadí mezi divácky nejoblíbenější. Herečka Pavla Tomicová (61) byla vděčná, že může být součástí a ztvárňovat postavu veterinářky Anežky Krásné. Očividně se ale v jejím životě něco změnilo, z ničeho nic totiž přestala docházet na natáčení a nikomu nedala vědět, co s ní je.

 „Tuším, že to bylo ve čtvrtek, kdy měla natáčet, ale vůbec se neobjevila na place. Produkce se ji snažila sehnat, ale marně. Už předtím se někdy stalo, že nemohla, ale většinou dala vědět dopředu. Teď vůbec,“ prozradil důvěryhodný zdroj pro eXtra.cz. Hereččino nezodpovědné chování se neobešlo bez trestu.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Pavla Tomicová se už v seriálu vůbec neobjeví. Musí se kvůli ní narychlo přepisovat scénáře, měnit natáčecí plány, je kolem toho tady docela zmatek,“ prozradil zmíněný zdroj. Proč ale Tomicová přestala ze dne na den chodit na natáčení? Pro eXtra.cz sice prozradila, že v seriálu skončila, důvody si ale nechala pro sebe. Je jasné, že účast v úspěšném televizním seriálu pro ni bude mimo jiné velkou finanční ztrátou.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
19. 3. 2024 • 23:21

nika70
-------
Prosím vás, čistě zdvořilostně a nehledejte v tom nic jiného, mě by zajímalo, jak se může někdo dívat na něco, co ho štve.Jaká " setrvačnost " ? Když mě něco přece obírá o čas a nudí mě to , nebo rozčiluje a není to povinné tak to zatrhnu a jdu dělat něco jinýho co mi vyhovuje ne ?

bella.
19. 3. 2024 • 23:16

Nejsem seriálová, ale viděla jsem ( abych věděla o co jde ) cca 3 x na přeskáčku kousky a myslím se to lepí ze dne na den.Co to má za děj nevím, protože tam nacpali tolik blbostí, že základ mi unikl, ale dojem z toho byl s t r a š n ý !!!
A protože nesleduji ani Řůžovku , nebo Ulici atd. tak mám dobrý život
Co se týče Tomicové, buď má depky, nebo pije.
Myslím , že lidi už jí pomohli dost a jestli nepomohou ještě jednou, pak se z toho asi sama nedostane.

Dianthos
19. 3. 2024 • 21:48

Zřejmě zdravotní problémy. Nevěřím, že by jí kvůli jednomu natáčecímu dni, kdy nebyla k sehnání, vyřadili ze seriálu. Předpokládám, že by jí dali pokutu, ale ne vyhazov. Tomicová je oblíbená a v poslední době odešlo dost hvězd.

Iva Vavrochová
19. 3. 2024 • 17:09

Když na to máte alergii, tak na to nekoukejte, to je jednoduchý..

Iva Vavrochová
19. 3. 2024 • 17:06

Co když se jí něco stalo? Třeba je v nemocnici..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.