Náhlý konec Tomicové v seriálu ZOO má následky: Velká rošáda s dějem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlý konec Tomicové v seriálu ZOO má následky: Velká rošáda s dějem

Pavla Tomicová po návratu do seriálu ZOO
Pavla Tomicová po návratu do seriálu ZOO (FTV Prima)

Scenáristé už rychle přepisují děj. Pavla Tomicová (61) se zhroutila a požádala ze dne na den o uvolnění z natáčení primáckého seriálu ZOO. Mnoho dílů je ale naštěstí již natočeno. Stejně tak zrušila představení v Klicperově divadle v Hradci Králové. Hodně lidem herečka svým rozhodnutím zamotala hlavu.

Zopakovala se situace před dvěma lety. Tehdy Tomicová neustála trápení, které jí způsobil stále ještě manžel Ondřej Malý (58).

Skrývá se

Na Vánoce 2021 ji nečekaně opustil kvůli jejich kamarádce a kolegyni Kristýně Kociánové (39) a z jejich vztahu se již narodil syn Jakub. Pavla si sáhla na samé dno svých sil. Snaží se pracovat, zimu protancovala na plesech s Markem Dědíkem (40), ale jakmile dojde na její vztah s Malým, je zle. Velká rána, kterou jí zasadil, ještě nepřebolela. Podle přátel Tomicové možná její muž zatlačil na pilu kvůli rozvodu a neštěstí bylo hotovo. Herečka nebere telefon a ukrývá se před světem.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

Do pozadí

Zavařila tím ale tvůrcům seriálu ZOO. „Postava Anežky Krásné, kterou ztvárňuje Pavla Tomicová sice nepatří k hlavním linkám, ale i přesto už její nepřítomnost tvůrci řeší,“ sdělila deníku Aha! mluvčí seriálu Josef Ducký. „Po dohodě Pavly Tomicové s autory bude její linka na krátký čas upozaděna. Diváci ale o oblíbenou postavu Anežky nepřijdou, na obrazovkách televize Prima ji budou moci vídat až do konce jarní sezony,“ ujistil mluvčí. A herečce vzkázal: „Pavle přejeme brzké zotavení a těšíme se, až se opět potkáme na natáčení!“

Jak to všechno dopadne?

Pavla Tomicová alias Anežka by měla ještě v seriálu ZOO uzavřít příběh s bývalým manželem v podání Michala Suchánka (58). Ten hraje cirkusáka Rudolfa. Snad k tomu stihne dojít.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
smeagol
23. 3. 2024 • 01:24

Zkraje mi ji bylo lito, ale nejak prestava. Pro jednoho tajtrdlika slunce nesviti. At je rada, ze je zdrava, ma kolem sebe lidi, co ji maji radi. Zivot jde dal a mohlo by byt vyrazne hure. Uz by mohla byt za tu dobu dohroucena, protoze pokud se na ni kolegove nemuzou spolehnout, prestane dostavat ksefty a jako chude se ji bude teprve hroutit.

j.p.toman
22. 3. 2024 • 16:06

Dneska lidi nic nevydržej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.