Drama v TV kvůli Tomicové: Chaos, strach a obavy o budoucnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama v TV kvůli Tomicové: Chaos, strach a obavy o budoucnost

Náhlý konec Tomicové v ZOO: Nejdřív v plné síle, náhle velké trápení!
Náhlý konec Tomicové v ZOO: Nejdřív v plné síle, náhle velké trápení! (Martin Hykl, FTV Prima, Instagram)

Náhlý konec oblíbené veterinářky Anežky v podání Pavly Tomicové (61) v seriálu ZOO rozpoutal doslova peklo. Ačkoli sama herečka považuje přerušení natáčení za dočasnou záležitost, na druhé straně barikády se schyluje k apokalypse... Nejenže se určitá část přívrženců seriálu odmítá dále dívat, ale zapotí se i štáb. 

Náhlé změny ve scénáři jsou vždycky chaotické. A v případě Pavly je navíc potřeba jednat skutečně rychle. Podle vyjádření informátora eXtra však nepůjde kvalita dílů dolů. 

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

„Dá se předpokládat, že scenáristé to sobě ani nám ostatním nebudou příliš komplikovat a budou se snažit těch změn dělat co nejméně. Takže veterinární linky Pavly přehodí na druhou zvířecí doktorku, ty vztahové, které Anežka Krásná měla, se upraví a pojedou jen trošku jinak. Je to fuška, ale dá se to zvládnout,“ tvrdí zdroj.

Přípravy na novou situaci byly zahájeny téměř okamžitě. „Na tom, aby se připravily natáčecí plány, scénáře a podobně kvůli tomu, že tu už teď Pavla Tomicová nebude, pracuje tým lidí, celkově jich mohou být i nižší desítky. Už se taky narychlo začaly hercům rozesílat upravené scénáře, aby se stihli na natáčení v tomto týdnu naučit své nové dialogy. Pavla měla mít obrazy v pondělí i ve středu, takže se její kolegové musí přeučit své texty,“ cituje eXtra.cz svého koně z interního prostředí dál. Všichni se nyní modlí v jediné - ať se natáčení obejde bez chyb, které při podobných nenadálých situacích často vznikají.

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.