Pozadí náhlého konce Tomicové v Zoo: Strašně ji to bolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pozadí náhlého konce Tomicové v Zoo: Strašně ji to bolí

Pavla Tomicová v seriálu ZOO
Pavla Tomicová v seriálu ZOO (Martin Hykl, FTV Prima, Instagram)

Ještě to nepřebolelo. Pavla Tomicová (61) musela před týdnem náhle zrušit natáčení seriálu ZOO na Primě a odříct i svá představení v Klicperově divadle v Hradci Králové. Odůvodnila to zdravotními problémy. Podle informací Aha! nejde o fyzickou bolest.

Přátelé i kolegové byli zvyklí, že mívala pusu od ucha k uchu. Od prosince 2021 ale zmizel Pavle úsměv z tváře. Manžel Ondřej Malý (58) ji opustil kvůli kolegyni a hereččině bývalé kamarádce Kristýně Kociánové 39). Nebyl to jen nějaký nepodstatný úlet. Už spolu mají syna Jakuba, který sfoukl první svíčku na dortu. Podle přátel Pavly jsou s Ondřejem stále manželé. „Je to pro ni velké trápení, tu zradu nemůže v sobě uzavřít,“ míní. „Kdykoli na to přijde řeč, strašně ji to bolí,“ přiznávají blízcí. Zřejmě znovu přišla řeč na právní ukončení manželství, protože herečka se opět uzavřela před světem. Netočí, nevystupuje.

Přitom ještě před pár týdny to Pavla roztáčela na parketu s tanečníkem Markem Dědíkem (40). Právě s ním skončili druzí v roce 2018 ve StarDance. A nyní o 35 kilo lehčí herečka tančila jako o život. „Měla šaty dvacetileté tanečnice, moc jí to slušelo,“ popsal deníku Aha! sám Dědík. „A taky skvělou náladu, v tak dobré kondici jsem ji už dlouho neviděl,“ dodal několikanásobný mistr České i Slovenské republiky. A přátelé, kteří se s ní potkali minulý týden, sdílejí stejný názor jako její tanečník. Teď ale Tomicové do smíchu není.

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

První kolaps

Podobný zdravotní kolaps měla Pavla Tomicová v roce 2022. Její seriálová veterinářka Anežka taky načas zmizela z obrazovky. Dopřála si delší klidový režim. V březnu 2023 herečka přiznala, že vyhledala pomoc u odborníka na duševní zdraví.



Přečtěte si
Mateska62
22. 3. 2024 • 23:24

Nechápu, proč má někdo potřebu ji soudit. Ať si každý zamete před vlastním prahem.

Mateska62
22. 3. 2024 • 23:24

Nechápu, proč má někdo potřebu ji soudit. Ať si každý zamete před vlastním prahem.

bella.
20. 3. 2024 • 22:37

Kdysi byl článek , v němž tehdy její muž říkal, že ona je spíš na zábavu , kavárenská.Tedy myslím ať teď zkusí " suchou domácnost " a život sama za sebe.
Když na ni není spolehnutí a nemá-li uspořené miliony, bude z ní bezdomovkyně.
Nějak nemám lístost pro tyhle co se vtom pořád rochní a všechno svádí na rozchod , nebo zálety toho druhého

Marie Kociánová
20. 3. 2024 • 22:02

Přesně - konečně to někdo správně odhadl

fany22
20. 3. 2024 • 18:50

Už je to snad dva roky, tak by to měla mít víceméně už zpracované. Pokud nezvládá, tak potřebuje psychologickou nebo psychiatrickou pomoc. To není žádná ostuda. Ale tak moc se drásat a komplikovat život i jiným, to je moc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.