Regina Rázlová se zranila! V Zoo za ni zaskočila Švormová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Regina Rázlová se zranila! V Zoo za ni zaskočila Švormová!

Libuše se Štěpánem Benonim.
Libuše se Štěpánem Benonim. (Foto FTV Prima, DNV/Petr Chodura)

Vytrhla Primě trn z paty. V 88 letech kývla Libuše Švormová na roli v seriálu ZOO. Regina Rázlová (76) alias babička Běla se vážně zranila na ruce a musela natáčení vzdát. Scenáristé hbitě připsali roli její sestry Heleny.

„Do ZOO jsem nastoupila jen na chvíli a na rozdíl od těch semetrik, které jsem dříve hrála, je Hela velmi milá paní,“ ujistila Švormová. Její pohotový humor určitě diváky pobaví. Rovnou řekla, že nemá tolik času jezdit na natáčení. „Hraji divadlo a zkouším, tak nemůžu být na natáčení každý den,“ bránila se nestárnoucí Libuše.

Švormová o Zdeně Hadrbolcové (†86): Odcházejí mi spolužáci...

Video se připravuje ...

I hlas, kterým u nás promlouvá filmová Angelika, má stále mladý. „V ničem se neomezuji. Když je čas, jezdíme s mužem rádi na výlety. Třeba do Rakouska, kde se nám líbí. A mám moc ráda život,“ vyznala se herečka. Ještě nedávno chodila pravidelně plavat.

Nemocná v Kukačkách

Libuše Švormová si zahrála i v seriálu Kukačky, který měl více než milionovou sledovanost. Měla nelehkou postavu babičky, která bojuje s alzheimerem. Objevila se i v seriálech Slunečná a Ohnivý kuře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.