S Pavlou Tomicovou je zle! Vážná nemoc, náhlý útěk od lidí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

S Pavlou Tomicovou je zle! Vážná nemoc, náhlý útěk od lidí

Pavla Tomicová ruší divadelní představení!
Pavla Tomicová ruší divadelní představení! (Archiv Blesku)

Napětí okolo zdravotního stavu oblíbené herečky Pavly Tomicové (62) narůstá. Po náhlém konci v seriálu ZOO oznamuje její absenci i divadlo. Podle posledních informací měla utéct i z města. 

Situace je možná i vážná, podle informací některých svědků se totiž herečka z posledních natáčecích dílů ani neomluvila a na plac prý nedorazila, aniž by o sobě podala zprávu. To sice posléze její manažerka popřela, nicméně situaci víc rozvádět nechtěla. „Dobrý den, vyjadřovat se k tomu nebudeme, díky. Bez omluvy na plac určitě nedorazila. Pěkný den,“ uvedla stroze pro Expres. 

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...

Nyní oznámilo změny v programu i Klicperovo divadlo, ve kterém herečka působí ve hrách Její pastorkyňa, Koule či Brokolice na Marsu, a to hned na celý duben z důvodu dlouhodobé zdravotní indispozice v uměleckém souboru.

Nepřesné a neucelené informace mají i lidé ze zákulisí natáčení ZOO. „Pavla se na poslední chvíli omluvila. V poslední době na tom není nejlépe, asi i psychicky, snad se měla odstěhovat do Hradce,“ potvrdil Expresu zdroj z televize. 

 

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
27. 3. 2024 • 20:36

Chápu, že jí zrada muže vadí, ale už je to dávno a mohla si zvyknout, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Jako tlustá vypadala lépe, toto jí nesluší., taková strhaná.

j.p.toman
27. 3. 2024 • 17:29

Ty lidi dneska nic nevydržej. Některý se rozvedou pětkrát a jsou v pohodě a ona je na umření.

XYZ3
27. 3. 2024 • 16:39

Líbila se mi víc při těle...

AHel
27. 3. 2024 • 15:48

A´t se ráčí vzpamatovat...to je příšerné, má dvě děti, má se o ně starat a nikoliv jim přidělávat starosti. Pokud se necítila dobře, tak proč nezašla k lékaři pro pomoc....já jí litovala chvíli, že to mohla býr rána, ale teď už je nutné něco ze sebou dělat a nikoliv utíkat z divadla. Vždyť i někde tancovala, když se o ní psalo, že se dostala do šatů pro malé holky, tak jsem si řekla, že buď jí nebo někomu, kdo to bez ní napsala přeskočilo. Je to stará bába, ale v dobrém myšleno, tu přeci nemůže nějaký střízlíček rozhodit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.