Štíhlá postava Pavly Tomicové (61): Lékař o jejím prudkém hubnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štíhlá postava Pavly Tomicové (61): Lékař o jejím prudkém hubnutí!

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia.cz)

Široký úsměv na tváři, krásně tvarovaná lýtka, energie na rozdávání! Se svou o 35 kilo lehčí postavou se Pavla Tomicová (61) při tanečních trénincích hravě vejde do šatů dvacetileté slečny. Není divu, že její štíhlé tělo pochválili i odborníci na slovo vzatí!

Nový vzhled hvězdy seriálu ZOO zaujal vyhlášeného plastického chirurga Doc. MUDr. Ondřeje Měšťáka (42). „Vypadá neskutečně dobře! Mladší, zdravější, spokojenější...“ nešetří na její účet chválou.

Podle jeho mínění za to herečka nevděčí zákroku plastické chirurgie. „Jsem si jistý, že je to hlavně o změně v životním stylu. Někdy stačí jen malá změna jídelníčku a pravidelný rozumný pohyb. To je přesně věc, kterou doporučuji pacientům, aby si dříve, než uvažují o zákroku plastické chirurgie, správně nastavili životní styl,“ vysvětluje plastický chirurg.

„Zákroky typu body contouringu (tvarování postavy, pozn. red.), jako například plastika břišní stěny, modelace prsů nebo korekce nadbytků paží a stehen, je totiž nejlepší provádět až po zhubnutí při stabilizované váze. Pokud je to vůbec potřeba,“ uzavírá estetický chirurg.

Cajthamlová: Užírá se bolestí?

To Kateřina Cajthamlová (61), známá z pořadu Jste to, co víte, která se dnes věnuje hlavně psychoterapii, vidí za obrovským váhovým úbytkem spíše hereččino trápení po odchodu manžela Ondřeje Malého (58) k mladší kolegyni Kristýně Kociánové (38), s níž si dokonce pořídil dítě.

Pavla Tomicová v malé roli, kterou nezapomenete

Video se připravuje ...

„Diagnostikovat z fotek opravdu nelze, ale dělám si hypotézu, že zde jde o projev hluboké deprese. Jistě znáte české rčení užírat se bolestí – tak přesně o toto tady možná šlo...“ míní doktorka Kateřina. „Jedním z diagnostických rysů depresivního onemocnění je ztráta deseti a více procent hmotnosti v krátké době, a to bez záměru a úsilí, v návaznosti na dlouhodobé psychické utrpení, jimž zrada mladšího partnera zřejmě je,“ soudí lékařka. „Přeji paní Tomicové hodně radosti ze života a návrat k tanci i k psychickému zdraví,“ dodává Cajthamlová, jež stejně jako Tomicová tančila ve StarDance.



Přečtěte si
ELLA Průšová
22. 2. 2024 • 18:21

A že ti odborníci vzatí jsou!

Uživatel_5777995
21. 2. 2024 • 11:58

Jsou případy, kdy se lidé dají na sport, zdravou výživu apod, jenže později se zjistí, že za úbytkem váhy je např. zhoubné bujení. Snad to není tento případ.
Hodně zdraví

Jarka Drahokoupilova
21. 2. 2024 • 09:16

Mudr.Cajthamlova má pravdu,zažila jsem to samé,­rozvod­,stres­,za mesic 25 kg dole a dokonce se mě rozjela i cukrovka,tak za to vděčím svému ex manželovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.