Návrat Tomicové! To je na dlouhé vyprávění, popsala důvody pauzy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Návrat Tomicové! To je na dlouhé vyprávění, popsala důvody pauzy

Pavla Tomicová na aktuálním snímku
Pavla Tomicová na aktuálním snímku (Blesk:Martin Hykl , David Kundrát , Marek Pátek , Pavel Machan)

Když jednašedesátiletá herečka nečekaně zmizela ze seriálu ZOO a z prken svého domovského divadla v Hradci Králové, vyvstalo spoustu otázek. Co se s ní proboha děje a vrátí se Pavla Tomicová ještě vůbec někdy před kamery?

„Jéžiš, to je na dlouhé vyprávění. Je to spíš přerušení té činnosti,“ stručně okomentovala Pavla Tomicová důvod nečekaného konce v seriálu ZOO na eXtra.cz. Dle zmíněného webu herečka doufá v návrat na plac do června, kdy se mají dotáčet poslední epizody populární série. 

„Bylo nám řečeno, že scenáristé dostali za úkol připravit dvě verze scénářů: první s Pavlou, druhý bez ní. Prý o ní nemají od doby, co se omluvila, že nemůže natáčet, vůbec žádné zprávy, nic nevědí, ale doufají, že se její stav přece jen brzy zázračně zlepší a ještě si bude moci zahrát. Diváci i my tady ji všichni máme moc rádi a bez ní to není ono,“ práskl zmíněnému portálu zdroj z televize.

„Ve všem bylo Pavle Tomicové vyhověno. Zdraví je na prvním místě a budeme se těšit, až se zase v budoucnu budeme potkávat na natáčení. Víc se k odchodu Pavly Tomicové nebudeme vyjadřovat, jelikož se jedná o její soukromé rozhodnutí,” prohlásil primácký mluvčí Josef Ducký podle portálu Kafe.cz. A s herečkou se prý počítá také na podzim, kdy se má začít natáčet zbrusu nový seriál. 

Pavla Tomicová: Chvíli jsem měla problém jíst...

Video se připravuje ...

„Smích je v životě strašně důležitý, bez humoru bych nemohla fungovat, strašně ráda se směji. Bohužel někdy hodně nahlas. Na jevišti je to někdy problém, protože ne každá postava se může smát jako já. Pláč je stejný, všichni pláčeme stejně, ale smích je znakem člověka," přiznala herečka na vlnách Českého rozhlasu a tak věřme, že zradu nevěrného partnera brzy hodí s typickým řehotem definitivně za hlavu. 

Pavla Tomicová: Nezajímá mě co, vždycky se ptám "s kým"?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
23. 4. 2024 • 16:10

V ZOO mluvila jak robot,tam se vracet nemusí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.