Nebezpečné manévry Pavlovičové ze StarDance: Poraněná bránice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nebezpečné manévry Pavlovičové ze StarDance: Poraněná bránice!

Darija Pavlovičová ve finále StarDance
Darija Pavlovičová ve finále StarDance (reprofoto ČT)

Poslední dobou je Darija Pavlovičová (22) v kurzu. Vyhrála StarDance a jde z role do role. Tu nejnovější má v novém seriálu To se vysvětlí, soudruzi! Hraje tu dceru Jiřího Macháčka (57), a ne jen tak obyčejnou. Tahle holka totiž levituje!

„To je puberta, no,“ prohlásí Jiří Macháček, když se jeho dcera vznáší jakoby nic nad zemí a v klidu si u toho čte. Jeho kolega Jan Cina to v tu chvíli nevěřícně sleduje. Oba hrají vyšetřovatele Ústavu paranormálních jevů. Ačkoli Macháček na ně nevěří, má v rodině tajemství. Jaké, to se ukáže během seriálu. Nicméně zpět k Darije. Mladou herečku čekala další výzva. Opačná než v pohádce O léčivé vodě, kde se musela ponořit pod vodu.

JISTILI JI KASKADÉŘI

Kvůli tomuto natáčení musela naopak nahoru, do vzduchu. „Než začalo natáčení, tak jsem měla schůzku s kaskadéry, kteří mi všechno vysvětlili, a mohla jsem si taky tenhle trik vyzkoušet. Fungovalo to tak, že jsem byla zavěšená na lankách, které skrze mechanismus ovládali právě kaskadéři. Ti byli vždy na place přítomni, radili mi a pomáhali,“ líčila herečka. Nejvýš se dostala při natáčení v Karlově Studánce, kde ji pomocí jeřábu zvedali 35 metrů nad lázeňské budovy. Točil se tu obraz ze 4. dílu, kde levituje nad domem. „Výšek se nebojím a v Karlově Studánce to bylo úplně boží,“ říká.

LEPŠÍ NEŽ VE STARDANCE

Dokonce se cítila bezpečněji než při zvedačkách ve StarDance. „Tam jsem se bála jenom té rotace a taky toho, že mě zvedal cizí člověk. Tady jsem byla zavěšena na lankách, byli tam pořád kaskadéři, byla jsem si jistější,“ prozradila Darija, která si v taneční soutěži způsobila právě »ve vzduchu « zranění. „Jak jsme trénovali scénický tanec, byla jsem hodně unavená, při zvedačce mě nějak blbě chytili a udělala jsem si něco s bránicí a s mezižeberními svaly.“ I když v seriálu její poletování vypadá přirozeně, natáčení až tak příjemné nebylo.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance!

Video se připravuje ...

„Pamatuju si, že speciální postroj, který umožňoval moje zavěšení v prostoru, nebyl zrovna dvakrát pohodlný,“ zavzpomínala herečka. S výzvou ale byla více než spokojená. „Hrozně ráda zkouším nový věci, ráda překračuju svoje komfortní zóny a prohlubuju svoje hranice, protože si myslím, že to člověka hrozně moc posouvá. Ale vždycky přemýšlím nad tím, jak moc je to nebezpečný, jak moc mi to za to stojí,“ dodala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.