Šokující slova vítěze StarDance Ondera: Rozhodují emoce a sympatie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující slova vítěze StarDance Ondera: Rozhodují emoce a sympatie

Dana Batulková a Jan Onder
Dana Batulková a Jan Onder (archiv)

Před 16 lety se stal králem StarDance s Danou Batulkovou (65), o pět let později se s modelkou Taťánou Kuchařovou (36) umístil na druhém místě. S odstupem času tanečník Jan Onder (38) vidí všechno jinak.

S Batulkovou vyhrát neměl, zato s Kuchařovou na vítězství měl. Ale lidé dali přednost Anně Polívkové (44). Podle Jana Ondera, který ve StarDance soutěžil celkem třikrát a od 7. řady působil jako odborný poradce, je celá taneční soutěž nejen o tanci, ale hlavně o sympatiích a emocích.

Tanečníci ze StarDance Onder a Otáhalová: Co říkají na letošní ročník?

Video se připravuje ...

„Zažil jsem dva extrémy. Když jsem tancoval s Danou Batulkovou, tak jsme ve finále porazili Zuzanu Norisovou, která tenkrát tancovala s výborným Honzou Klimentem. A my je porazili takovou tou energií a roztomilostí. Ale ve skutečnosti, co se tance týče, měla vyhrát Zuzana Norisová,“ přiznal v rozhlasovém pořadu Blízká setkání Onder.

„Tahle osobní rovina převládla i v roce, kdy jsme tancovali s Taťánou Kuchařovou a porazila nás Anička Polívková. Troufnu si říct, že my jsme tančili lépe, ale lidi to dali tam, kde je to hřálo trochu víc,“ svěřil se Onder s tím, že mezi Polívkovou a diváky panovala viditelně dobrá chemie.

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance!

Video se připravuje ...

Třetí zlato a kopačky

Onder ve StarDance zvítězil ještě v roce 2012, kdy tančil s atletkou Kateřinou Baďurovou (41). V lásce mu ale soutěž mnoho štěstí nepřinesla. Jeho partnerka Lucie Hunčárová (40) se během 8. řady zamilovala do kuchaře a svého tanečního partnera Emanuela Ridiho (50). Vztah Hunčárové a Ondera tak po osmi letech skončil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.