Kubelková odtajnila plány po StarDance: JDE O PARTNERA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kubelková odtajnila plány po StarDance: JDE O PARTNERA!

Georg Jirasek s Ivou Kubelkovou
Georg Jirasek s Ivou Kubelkovou (Blesk: Martin Hykl)

„StarDance se dá těžko s čímkoli srovnat. Možná bych tu cestu soutěží přirovnala k jednomu krátkému životu," popsala své pocity Iva Kubelková (46) po tanečním marotonu s tím, že už je na čase, dát si konečně trochu oraz.

„V lednu mám různá moderování plesů a dalších akcí, ale taky bych ráda měla víc času na holky. Karolínka bude dělat přijímačky na střední školu, Natálka bude maturovat. Zatím mám představu, že bych někdy na konci ledna třeba na deset dnů odletěla s partnerem někam do tepla. Myslím, že dovolenou si po tomhle maratonu zasloužím," odtajnila své úmysly půvabná moderátorka. 

Překvapení v ShowTime! Přání Ivě Kubelkové a slzy v živém vysílání

Video se připravuje ...

„Ráda relaxuju i tak, že si s mým Jirkou (Ivin partner, umělec Georg Jirasek – pozn. red.) pustíme třeba nějaký zajímavý dokument nebo seriál na Netflixu. Nebo se jdeme projít do přírody, na hezké místo, které máme rádi," přiznala Iva Kubelková na iGlanc.cz. 

Iva Kubelková a Martin Prágr po vyřazení ze Stardance: Co řekli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
4. 1. 2024 • 22:26

Paní Kubelková,StarDance měla vyhrát žena která je vyšší,­štíh­lá,ne­osva­lená,s ladnými pohyby a hezká.Darije chyběla krása a Evě skoro všechno.Jediná žena,která měla vyhrát, jste byla VY.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.