Tichá voda břehy mele! Tohle prasklo na partnera Kubelkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tichá voda břehy mele! Tohle prasklo na partnera Kubelkové

Kubelková partnera miluje po 21 letech stejně, jako na začátku.
Kubelková partnera miluje po 21 letech stejně, jako na začátku. (Instagram)

Životní partner Ivy Kubelkové je pro českou veřejnost něco jako paní Columbová! Málokdo totiž ví, že Georg Jirasek Theusing vydal knihu o egyptské princezně a že jeho designové studio pracuje na lukrativních zakázkách pro Blízký Východ.

„S naším vysoce kvalifikovaným a zapáleným týmem designérů a inženýrů můžete proměnit svůj prostor v unikátní, estetický a luxusní,“ láká potencionální klienty Jiraskovo studio THD. Na Blízkém Východě se už podílelo třeba na projektu obchodního centra Amir Soltan Road Complex či Saudské pošty. 

Není divu, že průvodkyně pořadem Showtime pěje na svou polovičku ódy! „Známe se mnohem déle, než jsme partneři. Vždy jsme k sobě měli blízko. Můj partner je moudrý empatický člověk s obrovským nadhledem," libovala si na Super.cz. A jak se ti dva dali vůbec dohromady?

„Ivu jsem viděl poprvé před jednadvaceti lety na naší roubence, kam přijela se svým tatínkem, což byl můj kamarád. Dodneška si pamatuju, že měla bílé sportovní boty. Půjčila si koně a sama vyrazila na projížďku,“ popsal Georg své první setkání s půvabnou moderátorkou, která posléze randila s Jaromírem Jágrem.

„Když Iva chodila s Jardou Jágrem, přijeli za mnou na chatu nějací známí a říkali: Víš, s kým žije Iva? S Jardou Jágrem! A já se ptal, kdo to je. V Německu totiž není hokej vůbec populární a já nevěděl nic,“ přiznal partner Kubelkové MF Dnes. 

 



Přečtěte si
ELLA Průšová
1. 1. 2024 • 18:15

horstfuxteleshop;to ty asi dokážeš vytlačit jen h-o-v-n-o!

ELLA Průšová
1. 1. 2024 • 18:10

M. Kos; no a ty si se nenaučil ani Česky! Raději drž zobák, tak jako doma!

Avice Jinotka
1. 1. 2024 • 15:10

Už jsem se lekl, že tu bude Kubelková po plastkách s jejím častým " O mě a o ničem, jen když tam budu a budou prachy" chybět. Nezklamala

Jaroslav Vašíček
1. 1. 2024 • 00:59

za tu couru bych tě žaloval.Máš trochu pomíchanou estetiku a nevymáchanou hubu.Tak raději mlč.Moje moudrá maminka mě učila,že když nemohu o někom říci něco kladného,tak ať mlčím.Vzhledem k tvému předloženému charakteru,bys asi neustále lovil bobříka mlčení. Jarda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.