Dusno by se dalo krájet: Spor Kubelkové a Prágra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dusno by se dalo krájet: Spor Kubelkové a Prágra

Iva Kubelková a Martin Prágr.
Iva Kubelková a Martin Prágr. (Blesk)

První díl taneční soutěže StarDance už se kvapem blíží a páry jsou čím dál tím nervóznější. Výjimkou není ani modelka Iva Kubelková (46) a její taneční partner Martin Prágr (25). Iva přiznala, že na trénincích se Martin teď chová o dost jinak, než na začátku. Že by mu s kráskou docházela trpělivost?

„Zkoušení je báječné, snažíme se. Já teda samozřejmě bojuju s mnoha věcmi a snažím se překonat překážky, které se přede mnou postaví," svěřila se Kubelková pro eXtra.cz. Taneční tréninky si prý oba dva doposud užívali, i když to byla mnohdy dřina. Čím blíž je však první přímý přenos, tím větší stres mezi nimi panuje.

„Některé věci mi jdou paradoxně snadno a u některých věcí, co jsou banální, jsem schopná se zarazit," přiznala Iva. „Některé věci už ale cedí mezi zuby, to na začátku nebylo, tam cítím, že jde do tuhého," řekla a vzápětí dodala, že ji Prágr musí neustále opakovat, aby se nehrbila.

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů

Video se připravuje ...

I přes drobné mráčky je ale tanečník s výkonem Kubelkové spokojený. „Je zajímavé, že z trenérského hlediska za šest týdnů zvládnete něco takového člověka naučit, jelikož nemáme čas si to ještě jednou zopakovat. A vlastně si pak promítnu zpátky, kde jsme začínali a co jsme za ty čtyři týdny udělali," svěřil se. Na výhru si taneční pár zatím nemyslí, dle svých slov si chtěj užít každé kolo, do kterého se probojují.

Kubelková má strach před StarDance: Bude to hodně bolet!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.