Dcera Kubelkové Natálie bez Mišíka: ROZCHOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Kubelkové Natálie bez Mišíka: ROZCHOD?

Adam Mišík a Natálka Jirásková
Adam Mišík a Natálka Jirásková (Instagram)

Osmnáctiletá dcera Ivy Kubelkové (46), Natálie (18), byla bezpochyby jednou z nejvýraznějších osobností nedávné přehlídky Beaty Rajské. Její partner, zpěvák Adam Mišík (25), však chyběl. V kuloárech se tak okamžitě rozvířily spekulace, zda vůbec ještě tvoří pár. 

Veškeré pochybnosti však Natálka rozprášila v pár větách. „Je to mezi námi krásné. Už je to rok a půl a už se to dává do té další fáze toho vztahu. Už se to tak přelamuje, ale je to krásné. Je tam plná láska a upřímnost, a to je to nejdůležitější,” řekla v rozhovoru pro eXtra.cz na akci, kam dorazila s mámou. 

Adam Mišík a Natálie Jirásková: Modelka vynesla sexy šaty!

Video se připravuje ...

Tu neopomněla ani patřičně vychválit. „Já ji v tom podporuji. Říkám jí, jak je šikovná. Voláme si a říkáme si novinky. Mamka je hrozně šikovná. Ona umí zpívat, hrát, tančit, ona umí všechno. Fakt jí to jde,” podotkla k přípravám Kubelkové na taneční soutěž StarDance. 

Přestože po Ivě podělila krásu a ty nejlepší předpoklady stát se úspěšnou modelkou, při nadělování tanečního talentu prý asi chyběla. „Já jsem takové hrozné prkno a neumím se vůbec hýbat. Neumím tančit, já jsem samá ruka noha a nemám pohybový rytmus,“ nešetřila sebekritikou.

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
9. 11. 2023 • 06:48

Veliký rozdíl je být * protekční spratek * opravdu talentovaný a uznávaný a potomek nastrčený. Dcera Kubelkové ničím nevyniká, není výjimečná a ani krásná. V opačném případě by dávno byla na titulní straně světových značek, časopisů... každopádně například paní Simoně Stašové patří veliký obdiv a uznání !

Jana Nováková
8. 11. 2023 • 18:40

A co Bohdalová-Stašo­vá,Do­nuti­lové,­Preis­sovi,­Heřmán­kovi aj.Podle Gemino Gemello jsou jejich potomci
taky protekční spratci? Mám znamýho strojvedoucího a jeho syn začal taky dělat to co otec .Je to taky protekční spratek?GG starejte se o sebe.

delphina
22. 9. 2023 • 20:26

Přesně!

Gemino Gemello
22. 9. 2023 • 17:57

Dva protekční spratci, kteří by bez rodičů byli tím, čím ve skutečnosti jsou. Naprosto nezajímavé nuly🤔

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.