Letošní Stardance v ohrožení! Kubelkové křuplo v koleni | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Letošní Stardance v ohrožení! Kubelkové křuplo v koleni

Iva Kubelková a Martin Prágr
Iva Kubelková a Martin Prágr (Česká televize)

Dvanáctá řada Stardance se nezadržitelně blíží, ovšem vypadá to, že některé hvězdy si budou muset účast v ní doslova vybojovat. Své o tom ví Iva Kubelková (46), která má po vykloubeném rameni další zranění.

Taneční zkoušky ještě ani nezačaly a moderátorka Iva Kubelková řeší v krátké době již druhý úraz. V únoru si vykloubila rameno, nyní ji pro změnu zradilo koleno. „Jsem v rehabilitačním procesu po tom vykloubeném rameni. Ještě se ho trochu bojím používat, ale jinak už se to lepší,“ prozradila pro pořad ShowTime. Tahle potěšující zpráva má však jedno velké ale. „Čerstvá novinka je, že mi před třemi dny křuplo v koleni, takže jsem se vyděsila,“ přiznala Kubelková. „Čekám na magnetickou rezonanci, jestli jsem si neporanila meniskus,“ dodala s tím, že doufá, že bude vše v pořádku.

Sexy Iva Kubelková slaví 45: Velmi osobní překvapení od partnera!

Video se připravuje ...

Iva potřebuje, aby se jí už všechna další zranění vyhýbala. Na tanečním parketu by se sice měla objevit až v říjnu, tréninky s profesionálními tanečníky ale pro VIP soutěžící začnou již o několik týdnů dříve. Iva Kubelková se netají, že z nich má velký respekt. „Je to tu! Mým tanečním učitelem, parťákem, mou oporou a hromosvodem bude v letošní Stardance špičkový tanečník Martin Prágr. Jak se to blíží, jsem menší a menší a na našem prvním tréninku budu nejmenší na celém světě,“ nechala se moderátorka slyšet na svém Instagramu.

Iva Kubelková o StarDance: Mám velmi malé cíle a jeden handycap!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
26. 6. 2023 • 11:28

Njn, žádná mladice. Tělo ji vypovídá službu. Čím se bude nyní p.Kubelková živit?

Pipina Královská
26. 6. 2023 • 08:45

A nejenom v koleni😬🥴🤣

AliAlice
26. 6. 2023 • 08:34

Ještě štěstí,že ji křuplo jenom v koleni !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.