VÁŽNÉ ZRANĚNÍ PETRA RYCHLÉHO: Vyrval si kus masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

VÁŽNÉ ZRANĚNÍ PETRA RYCHLÉHO: Vyrval si kus masa!

Petr Rychlý se zranil při zkoušce divadelní hry
Petr Rychlý se zranil při zkoušce divadelní hry (Facebook)

Místo potlesku sanitka a převoz do jihočeské nemocnice. Petr Rychlý (58) na otáčivé hlediště v Českém Krumlově jen tak nezapomene. „Při zkoušce jsem si přivodil těžké zranění. Velkou tržnou ránu na noze, musela se volat sanitka,“ přiznal herec.

Představitel primáře Čestmíra Mázla ze seriálové Ordinace spadl nešťastnou náhodou z jeviště. Krvácející rána, vlastně vytržený kus masa, vypadala hrozivě, a ještě nebylo jisté, zda neutrpěl zlomeninu. Tu nakonec zdravotníci vyloučili. „Děkuji záchrance i lékařům v Českých Budějovicích. Tu hroznou tržnou ránu mi sešili, mám patnáct stehů,“ popsal dramatické chvíle Rychlý.

Kapitán Demo natočil nový videoklip s Petrem Rychlým alias Čestmírem Mázlem z Ordinace.

Video se připravuje ...

Nafasoval berle, nesmí nohu namáhat a vlastně ani moc chodit. „Proto se moc omlouvám divákům, že nemůžu představení Šest žen Jindřicha VIII. odehrát. Ale zastoupí mě skvěle kolega Tomáš Drápela,“ slíbil herec. Člen Jihočeského divadla se zatím o jeho šest žen postará. Rychlý má v představení dvojroli – hraje krále Jindřicha VIII. a hospodského Jindru.



Přečtěte si
yokky
1. 9. 2023 • 19:40

👍👍👍👍­👍👍👍👍🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🤣🤣­🤣🤣🤣😂😂😂­😂😂🍻🍻🍻🍻­ASI byl moc richly.....💰💰💰💰💰💰

Květa Korchová
1. 9. 2023 • 07:55

Pro RYCHLÝ PRACHY všechno!!! Zdraví, klidně i život!!! Blíží se věku, kdy se tak chovají i ostatní "celebrity". Vídáme jich dost a dost...Leckdy opravdu žalostný pohled... Pomalu je musí na jeviště donést a ještě tvrdí, že bez "herectví" nemohou být... Už nejsou ani schopné si uvědomit, že lidé na ně chodí jen ze soucitu, aby jim ještě dopřáli nějakou korunu. Pan Rychlý se snaží doslova naRVAT všude! I kdyby se měl PŘERAZIT, v tomto případě doslova!!! Každá koruna DOBRÁ! ČEHO je MOC "TOHOTO" herce je už opravdu příliš!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.