Laurinová skřípe zuby: Vlastní vinou se připravila o hvězdný kšeft | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Laurinová skřípe zuby: Vlastní vinou se připravila o hvězdný kšeft

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (archiv Blesku)

Připravila se o práci snů a šanci se ještě víc zviditelnit. Zatímco herečka Ivana Chýlková (60) se divila, že nabídku jít tančit do StarDance nedostala spíš před 20 lety, její kolegyni Sabinu Laurinovou (51) do show skutečně chtěli! Tenkrát ale s obavami odmítla!

„Ano, kdysi jsem dostala nabídku do první řady. To ještě nikdo přesně nevěděl, co to bude a jak úspěšný projekt to bude,“ řekla k tomu seriálová Alice ze Zoo Blesku. „Zaujalo mě, že jde o tanec. Ale přes léto, kdy se začínalo s tréninky, tak jsem měla nějaké natáčení a pak jsem věděla, že mám na podzim hodně divadla, takže jsem to tehdy odmítla. Možná i z určité obavy, že jsem nevěděla, o co jde,“ dodala herečka, která by druhé šanci zřejmě neodolala. „Jenže pak už se nikdo neozval,“ krčí rameny blondýnka s tím, že vše je tak, jak má být. I tak jí to ale viditelně mrzí.

Pikantní odhalení Sabiny Laurinové: Ráda chodím na nudapláž a koupu se nahá

Video se připravuje ...

Nepředstavitelný dril

„Je to obrovská dřina. Řada mých kolegů říká, že kdyby věděli, co je čeká, tak by do toho nikdy nešli…“ vysvětlila narovinu s tím, že ji stačí dva a půl měsíce zkoušet v divadle náročnější představení a pak si musí dát nějakou chvilku, aby zregenerovala organismus. „Lákala by mě na tom ta úžasná parta, adrenalin i atmosféra,“ dodala Laurinová na představení krasobruslařské revue Louskáček na ledě, jehož se stala kmotrou. Sama herečka prý jako malá bruslila, ale po pár nepěkných pádech si kariéru krasobruslařky rozmyslela. 

Sabina Laurinová a její rituál: Denně musí vypít spoustu kávy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
14. 1. 2024 • 19:00

Každý může mít svůj názor, co je morálně horší - zda natočit nějaké nahé scény v mládí, když je člověk ještě lehce ovlivnitelný a obykle mu hned nedojde, jaké nepříjemné následky to do budoucna může přinést hlavně jemu..
Nebo - zákeřně finančně oškubat, dlouhodobě poškozovat a obelhávat svého manžela.. Psychobába - ta se nabalí ne z porna, /kdo by ji tam nakonec s jejím divným vyzařováním taky asi chtěl../, ale z mega vyždímání manžela při rozvodu, kdy jako zlatokopka inkasuje na celý zbytek svého parazitického života pravidelné tlusté částky a ještě tlustší majetek od něj. Bez práce, bez námahy se dostane k jeho milionům jen proto, že ho rafinovaně dostala do manželství - od začátku vypočítavého z její strany. Co je podstatně větší morální úpadek v těch 2 případech ? Za mě – podlé jednání psychobáby, co si nestojí za slovem. Ženské, která si vždycky hraje na oběť - ublíženou chudinku, přitom se dostala k mega balíku zdarma prostřednictvím naplánovaného rozvodu a oklamání manžela.. Kompletní bl-bec, který pak ještě dúvěřuje takové manipulátorce. Po čase zařve na svou naivitu. Tak to bývá..

lekno
14. 1. 2024 • 18:55

Nevím, proč by ona měla skřípat zuby.. Co je tohle zase za nadpis ? Možná je spíše ráda, že ji obešla ta těžká dřina z tréninků. Je to zátěž i pro profesionála – tanečníka, což pak ještě pro amatéra..
A co se týká toho, co stihla nebo ne - Sabina se třeba nestihla ještě nabalit z rozvodu - oškubat nějakého miliardáře a z jeho peněz si zařídit lehký život movité paničky za vodou. Taky nestihla citovým vydíráním donutit nějakého mladíka, aby si ji vzal kvůli těhotenskému břichu.. Na rozdíl od Sabiny, taková psychobába lehce dokáže zmanipulovat svou oběť. Promyšlený plán, důsledná realizace – za pár let je chlap stečený z peněz i z energie. Co z něj zůstane : zklamaný, nic nechápající kopeček smutku. A psychopatka pochoduje dál, snořící po dalším živém objektu, kde ještě jde co vysát.. Tato Sabína alespoň vždy žila ze svého. Ne jako parazit, co vyždímá muže z majetku a životní mízy. Neubližovala svému okolí a svým partnerúm jako zlatokopka. Že natočila trochu nahoty – tím ublížila do budoucna jen sobě, coč asi hned nedošlo. Tohle dochází člověku totiž až po delší době.

zuzakirsch
14. 1. 2024 • 02:25

Ale zase stihla natočit porno pro Playboy, to jiné nedokázaly.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.