Česká tanečnice Veronika Lálová: Rozzáří brazilský karneval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Česká tanečnice Veronika Lálová: Rozzáří brazilský karneval!

Veronika Lálová
Veronika Lálová (instagram)

Připsala si na konto další velký úspěch! Tanečnice Veronika Lálová (32), která v roce 2016 dovedla k vítězství ve StarDance herce Zdeňka Piškulu (25), po čtyřech letech rozvlní svoje sexy tělo v rytmu samby na nejočekávanější události v Brazílii!

Karneval v Rio de Janeiru je prestižní záležitostí a díky Lálové ponese i českou stopu. Tanečnice se tam dokonce znovu po čtyřech letech objeví v roli »musy«, která má především za úkol prezentovat krásný kostým. Sambu v průvodu totiž »musa« tančí úplně sama, ne ve skupině. V jeden okamžik tak bude Veronika v centru veškerého dění!

Veronika Lálová ukázala svou sbírku bot! Neuvěříte, kolik jich má!

Video se připravuje ...

„Nevěřila jsem, že si tam ještě znovu zatančím. Těším se neskutečně,“ neskrývala nadšení Lálová, která si radostnou novinku nechávala dlouho pro sebe. Program bude mít tanečnice opravdu nabitý! Mimo účinkování na karnevalu ji totiž čekají v Brazílii také lekce samby a role průvodkyně. Je totiž také pořadatelkou tanečních zájezdů. „Bude to super a společně si to užijeme. A vám se budu snažit předat co nejvíce karnevalové energie“ slíbila fanouškům na Instagramu natěšená Lálová.

Kráska ze StarDance Lálová ukázala byt: Obří zrcadlo a zahradní nábytek! V jediné místnosti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
George Cermak
25. 1. 2024 • 09:15

Tisková oprava:
Termín zahájení karnevalu v Riu de Janeiru byl přesunut v roce 2022!

George Cermak
25. 1. 2024 • 08:38

Je určitě dobře, že se v médiích nezapomíná na osobnosti které pro dobré jméno ČR ve světě odvádí nemalou práci. V tomto článku však autor(ka) "pet" uvedl několik nepřesností! Zřejmě si nepřečetl pozorně Veroničin komentář pod jejím příspěvkem?!
Ano, Veronika vystoupila na karnevalu v Riu na pozici Musy poprvé roku 2020. Byla však na tuto pozici tanečními školami nominována i v následujících letech! V roce 2021 byl nakonec karneval pro Covid zrušen a v 2021 na poslední chvíli přesunut na pozdější, pro Veroniku nevhodný termín!
Zato v roce 2023 se slečna Lálová na Sambodrómo představila opět v plné parádě! Na toto vystoupení jí doprovodili i její čeští fanoušci, díky nimž v osdesátitisícovém hlesišti zavlála i česká vlajka! Nádavkem si vloni roli Musy užila ještě na jednom z vedlejších, doprovodném karnevalovém průvodu, kde "šla" za jinou školu samby se kterou také spolupracuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.