Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová ve špitálu: Děsivý úraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tanečnice ze StarDance Veronika Lálová ve špitálu: Děsivý úraz!

Veronika Lálová
Veronika Lálová (instagram.com)

Jeden pohyb způsobil ošklivý úraz! Profesionální tanečnice Veronika Lálová (31) musela kvůli zranění v posilovně do nemocnice. Přiznala, že se nemůže vůbec hýbat a musela zrušit celý svůj program.

Fotkou z nemocničního lůžka všechny pořádně vyděsila. „Když se jeden pohyb v posilovně nepovede,“ napsala Lálová. „Moc se omlouvám všem, hrozně mě to mrzí... Ale jsem nucena zrušit všechno na celý týden,“ smutní tanečnice, která dovedla ve StarDance v roce 2016 k vítězství herce Zdeňka Piškulu (25). I když je Lálová zvyklá cvičit a posilovat téměř denně, nešikovný pohyb jí připravil velmi bolestivé chvíle. „Nemůžu se vůbec pohnout, nikdy jsem nezažila takovou bolest zad. Ústřel jako prase,“ posteskla si.

A jak k tomu vlastně došlo? „Normálně jsem šla cvičit, dokonce jsme měli lehčí trénink a zkusili nový cvik. A konečná!“ vysvětlila. „Kolem tohoto trenažéru půjdu už obloukem. Velkým,“ dodala Veronika, kterou dojaly zájem a slova podpory od příznivců. „Jsem šťastná, že mám kolem sebe skvělé kamarády a přátele! Ale i hodné lidi tady na sítích, děkuji za tolik zpráv s přáním brzkého uzdravení. Další velké poděkování patří ortopedii na Bulovce! Všichni na mě jsou milí,“ neskrývala radost úsměvavá brunetka.

Kráska ze StarDance Lálová ukázala byt: Obří zrcadlo a zahradní nábytek! V jediné místnosti

Video se připravuje ...

Třikrát ve StarDance

Lálová se zúčastnila hned tří ročníků taneční soutěže StarDance. K vítězství dovedla v roce 2016 Zdeňka Piškulu, v roce 2018 skončila třetí s olympionikem Davidem Svobodou (38). Naposledy se v soutěži objevila v roce 2021 s Pavlem Trávníčkem (72). Vypadli ale hned ve druhém kole.



Přečtěte si
George Cermak
20. 9. 2023 • 19:01

Kazimir1 - To není jen tak říct něco chytrého, když máš v hlavě nasr...💩!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.