Konec všem nadějím: Zdravotní problémy Bučkové jsou zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec všem nadějím: Zdravotní problémy Bučkové jsou zpět!

Elišku Bučkovou trápí otoky kolen.
Elišku Bučkovou trápí otoky kolen. (archiv Blesku)

Zdravotní trable se modelky Elišky Bučkové (34) ne a ne pustit. Brunetka prodělala boreliózu a stále není zcela fit. V současnosti trpí bolestmi, kvůli nimž byla donucena pozastavit zkoušení muzikálu Sladké mámení.

Tanec ji provázel celým létem. Trénování na připravovaný muzikál bylo v plném proudu, a tak modelka musela tvrdě makat. Jenomže následky infekčního onemocnění o sobě daly po nějaké době opět vědět a Elišce natekla kolena. S větším pohybem se tak musela modelka rozloučit.

„Tančila jsem celé léto, abych se naučila choreografii muzikálu. A když začaly generálky v Brně, tak mi natekly kolena tak, že jsem neudělala nic. Mám dny, kdy je to fajn a dny, kdy nic nejde. Lékaři říkají, že to je dozvuk boreliózy a psychika,“ svěřila se Bučková serveru Super.cz.

Na účinkování v muzikálu se velmi těšila, však taky na sobě pořádně dřela. Načasování nepříjemných otoků tak nemohlo být horší. Modelka proto ze zkoušek odstoupila a nyní se dává opět do kupy. Bolestivé je to po všech stránkách, zdraví je ovšem na prvním místě.

Zamilovaná Eliška Bučková přibírá a je šťastná: Partnerovi dala slib!

Video se připravuje ...

Nyní tak dělá vše pro to, aby byla co nejdříve v pořádku. Snadné to ale není. „Dělám vše možné pro podporu imunity, ale kolena stále hodně zlobí. Nekleknu si, mám dny, kdy mi kolena natečou tak, že nemůžu ani vstát, natož chodit. Proto jsem i nenastoupla do muzikálu Sladké mámení. Nejde to,“ dodala viditelně zdrcená Eliška Bučková, jež se ale nevzdává.



Přečtěte si
veselabublinka
2. 10. 2023 • 17:01

Dříve pěkná holka, dneska přešitej celej obličej, je to otřesný a anorexie si vybírá svojí daň! Rodina a její amant ať jí dostanou na léčení.

fany22
2. 10. 2023 • 13:25

Přesně tak. Jedna z mála opravdu přirozeně hezkých miss, a co ze sebe udělala. Škoda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.