Zhnusená Bučková zdrhla bez rozloučení: Na to nemám žaludek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zhnusená Bučková zdrhla bez rozloučení: Na to nemám žaludek!

Eliška Bučková
Eliška Bučková (Instagram- Eliška Bučková)

„Dnes jsem pyšná na to, že jsem všechno dokázala tak čistě. Samozřejmě, nikdy jsem neměla tak velké nabídky a kampaně, ale mně by to za to nestálo – nemohla bych se podívat do zrcadla. Ale ano, vím, že tahle práce je podmíněná. Ale je to logické. Chlapi myslí spodkem ... ," tvrdí o světě modelingu Eliška Bučková (33).

„Určitě jsem dostávala podmíněné kšefty. Tak to funguje především v Miláně, kde jsem byla v agentuře, která má velmi dobré reference a je v ní hodně mých kolegyň z České republiky. Stávaly se situace, kdy mi bylo řečeno, že musím navštívit konkrétní večírek," popsala drsný svět manekýn Eliška Bučková v rozhovoru pro Lifee.cz.

„Nebo se během focení v prádle najednou objevilo pět mužů, klientů, a nebylo to vůbec příjemné. Řekla jsem si, že na tohle nemám žaludek. Po týdnu jsem se šéfovi vymluvila, že musím okamžitě odletět kvůli nečekané rodinné události na Moravě, ale že se po týdnu vrátím. Nechala jsem tam svůj book, všechno, a už jsem se nikdy nevrátila," šokuje půvabná kráska. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.