Znásilnění nezletilé?! Mrazivý důvod zatčení manžela Makarenko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Znásilnění nezletilé?! Mrazivý důvod zatčení manžela Makarenko

Nové odhalení o zatčení manžela Makarenko ve Skotsku: Sexuální útok na 16letou?! Hrozí mu 10 let vězení
Nové odhalení o zatčení manžela Makarenko ve Skotsku: Sexuální útok na 16letou?! Hrozí mu 10 let vězení (Foto: M. Hykl, Profimedia.cz, facebook, instagram, archiv Blesku)

Důvody zatčení manžela prezidentky Miss Czech Republic Taťány Makarenko (34) začínají být jasné a velmi děsivé. Martin Pánek (31) měl být podle dostupných informací obviněn ze znásilnění nezletilé dívky.

Měla to být pánská jízda ve fotbalovém duchu. Místo toho nyní Taťána Makarenko trne doma hrůzou, zatímco její manžel je vazbě ve Skotsku. Spolumajitel cateringové společnosti Vyšehrad 2000 Group nejprve navštívil i se svými třemi kamarády zápas letenských fotbalistů Sparty proti domácím Glasgow Rangers. Po utkání, které pro české sportovce a publikum nedopadlo dobře, měla podle dostupných informací parta českých fanoušků sexuálně obtěžovat místní nezletilou dívku. Ta poté incident ohlásila na policii.

Jak zjistil deník Blesk, měli muži sexuální hrátky s dívkou nahrávat na své telefony. O důkazy hovořící v neprospěch skupinky Čechů, jíž byl Pánek součástí, tak není nouze. Pokud by tamní vyšetřovatelé došli k závěru, že český podnikatel spáchal trestný čin, hrozí mu vězení až deset let. Samotná prezidentka soutěže krásy se k situaci vyjádřila pouze v krátkém prohlášení.

Šéfka Miss Táňa Makarenko: První detaily o blížící se svatbě se zámožným podnikatelem!

Video se připravuje ...

„Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ sdělila serveru Super.cz Makarenko, která se za Pánka provdala 18. srpna letošního roku po tříleté známosti. Co bude s jejím manželem dál, zatím sama neví. „Anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ dodala Taťána Makarenko.



Přečtěte si
Jakub Nejlepší
1. 12. 2023 • 17:48

Typek na to vypadá, že něco s ním v pořádku neni. Ale nechapu tu Tanu, ze si takoveho debila vezme, hodne stesti az bude resit dalsi vztah. Urcite ji tohle vubec nepoznamena paychicky

lekno
27. 11. 2023 • 10:16

Dianthos: Já tipuji tohle - dívka se hrála před nimi na plnoletou. Proč asi ? Oni jí zřejmě uvěřili. Takže obvinit je z toho, že zneužili nezletilou - mi nesedí. Přikláním se k tomu, že je oklamala s věkem. Myslím, že kdyby se jednalo o slušnou holku, která nechtěla mít tehdy sex - tak by se tam s nimi vůbec nebavila, nepopíjela a nezdržovala se v jejich společnosti..

Dianthos
27. 11. 2023 • 08:09

Pouze tipuji - movití Češi na stadionu napájeli nějakou fanynku, která s nimi pak odešla se dál bavit. Opilá byla svolná k lecčemus. Ráno vystřízlivěla a došlo jí, co se stalo. Navíc jí muselo šokovat, že si jí natáčeli na mobily. Tak to šla nahlásit na Policii, aby se očistila. Udělala ze sebe oběť.
Pánové to odnesou vzhledem k jejímu věku. Podávat mladistvým alkohol je problém sám o sobě. A zneužít toho, že byla mladá dívka opilá, k jejímu sexuálnímu zneužití a navíc natáčení bez jejího souhlasu, to vše jim přitíží.

lekno
26. 11. 2023 • 23:30

Kdoví, kde je pravda.. Když nějaká zahlásí, že byla znásilněna, ještě neznamená, že opravdu byla.. Dnešní mladé dívky jsou někdy moc mazané a jdou hlavně po penězích. Pokud byla ta dívka slušná, z jakého důvodu se pohybovala sama na takovém místě ? Co tam vúbec dělala, „neviňátko“ ?
Podle mě je hloupost taky ten kec, že „Na každém šprchu pravda trochu.“ Jakoby ho vymyslela největší drbna a pomlouvačka světa. Aby si jím potvrdila, že každá její pomluva je pravda svatá. Ten kec by mohl excelovat v celosvětové hymně všech pomlouvačů zeměkoule jako základní pointa jejich pěveckého pátosu..

Dianthos
25. 11. 2023 • 23:47

Opilí muži se jí zřejmě neptali na věk. Jak poznáte, jestli je jí 16 nebo 19 let? Já to tedy nepoznám. Některá čtrnáctiletá vypadá na 18 let. Silné líčení a všechny se oblékají ve stejném stylu.
Ovšem bez ohledu na věk se k ní nechovali podle jejích představ, když to ráno šla nahlásit na Policii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.