Makarenko úplně na dně: Manžel ve vazbě, děsivé podezření | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Makarenko úplně na dně: Manžel ve vazbě, děsivé podezření

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko se nedávno vdala.
Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko se nedávno vdala. (Instagram T. Makarenko)

Prezidentka jediné české soutěže krásy Taťána Makarenko (34) prožívá doslova peklo. Jen tři měsíce po snové svatbě přišla o manžela, Martina Pánka. Toho zatkla policie. Situaci navíc komplikuje fakt, že k zadržení došlo ve Skotsku.

Mělo jít o pánskou jízdu, účastníci spolu s Pánkem však skončili v cele předběžného zadržení. Spekuluje se o údajném podezřeni z nezákonného činu se sexuálním podtextem. K čemu však přesně došlo, prozatím není známo.

Taťána Makarenko: Proč v pořádání soutěže Miss nemá konkurenci?

Video se připravuje ...

„Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla zoufalá Makarenko pro Super.cz s tím, že má jen střípky informací. „Informační transparentnost je z mého pohledu velmi nízká, komunikace s manželem je možná jen v minimální míře,“ dodala omluvně. 

V současné době povolala právníky a věří, že se celá situace do nejdříve vysvětlí. „Je pro mě nesmírně frustrující, že nedokážeme získat potřebné informace a že manžel nemá prostor vše vyjasnit, protože jsem přesvědčená, že se jedná o jeden velký omyl," věří.

Modelka Taťána Makarenko: Přiznala, co všechno si nechala chirurgicky vylepšit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.