Jména ze seznamu klientů pedofila Epsteina: Exprezidenti, Jackson i Hawking | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jména ze seznamu klientů pedofila Epsteina: Exprezidenti, Jackson i Hawking

Jeffrey Epstein s jeho přítelkyní a americkým exprezidentem Billem Clintonem.
Jeffrey Epstein s jeho přítelkyní a americkým exprezidentem Billem Clintonem. (Profimedia.cz )

Že se na divokých orgiích finančníka Jeffrey Epsteina (†66) potkávali vlivní politici a přední celebrity, se už nějakou dobu ví. Ve středu však americký soud nechal zveřejnit první část dokumentů se jmény klientely kontroverzního byznysmena, jenž mnohým prostřednictvím své partnerky Ghislaine Maxwellové (62) dohazoval mladičké dívky na sex.

Jde o jména, jež padla během vyšetřování již urovnané žaloby jedné z Epsteinových obětí Johanny Sjobergové (42). Ta se zmínila, že byla svědkem Epsteinových setkání či jím zorganizovaných schůzek s britským princem Andrewem (63), zpěvákem Michaelem Jacksonem (†50), iluzionistou Davidem Copperfieldem (67), fyzikem Stephenem Hawkingem (†76) nebo americkými exprezidenty Donaldem Trumpem (77) Billem Clintonem (77)! 

Největší královské skandály

Video se připravuje ...

První várka materiálů ale žádná zásadní odhalení nepřináší, nanejvýš před ní Epstein prohlásil na Clintonovo konto: „Ten má velmi rád mladé holky.“ Na syna královny Alžběty II. si pak stěžovala, že ji osahával. Kromě Epsteina (v srpnu 2019 spáchal ve vazbě sebevraždu) a Maxwellové (vyfasovala 20 let za kuplířství s nezletilými dívkami) také nikdo ze jmenovaných mužů nečelí žádnému trestnímu stíhání a nic zatím nesvědčí o tom, že se něčeho dopustili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.