Skandál na korunovaci! Zásah krále kvůli milence Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandál na korunovaci! Zásah krále kvůli milence Williama

Princezna Kate se Sarah Rose Hanburyovou na letní nadační akci v roce 2016.
Princezna Kate se Sarah Rose Hanburyovou na letní nadační akci v roce 2016.  (profimedia.cz)

Korunovace krále Karla III. (74) je v plném proudu a pochopitelně na ni do Londýna dorazilo nespočet významných osobností. Mezi hosty se však podle informací webu Deník.cz měla objevit i bývalá milenka prince Williama (40), modelka Sarah Rose Hanbury (39).

Princ William byl vždy brán za gentlemana a muže, který by nikdy nezradil svou ženu a svou rodinu. Když před časem začaly na internetu kolovat fotografie, jak se lísá k Sarah, všechny to šokovalo. Dle španělského webu Marca spolu dokonce strávily svátek zamilovaných, Valentýn.

Korunovační Bez urážky Zuzany Bubílkové: O setkání s Karlem III. a lady Dianou!

Video se připravuje ...

„Podle pracovníka luxusní italské restaurace, která se nachází v Londýně ve Spojeném království, strávil William krásnou noc se svou milenkou v restauraci, kde jí údajně daroval velmi elegantní a drahý perlový náhrdelník na oslavu Valentýna,“ píše se na webu Musicmundial.

Celou situaci samozřejmě začala řešit média, podle kterých manželství Kate a Williama není tak růžové, jak se zdá. V tu chvíli musel zasáhnout král Karel III. Dne 17. března jmenoval manžela Sarah Rose Hunbery – 7. Markýze z Cholmondeley, Davida Cholmondeleye, svým dvorním pánem. A právě proto jsou oba dva součástí dnešní korunovace. Otázkou je, jak celou situaci zvládne Kate, které to určitě nebude příjemné.

Atentát na Putina nahráli Rusové? Kamery přestanou natáčet korunovaci! A požár v Brně.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
21. 5. 2023 • 23:03

Kate není blbka a ví že ty kecy o Rose a Williamovi jsou lež ,navíc Charles Roseina manžela pouze "převzal" po matce a David s Rose se účastní oficiálních královských akcí včetně státních večeří už léta což ovšem mediální lháři nevědí protože nemají čas sledovat dění,mají práci s vymýšlením lží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.