Špinavá dohoda Kate s králem: LIKVIDACE MEGHAN | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Špinavá dohoda Kate s králem: LIKVIDACE MEGHAN

Meghan Markle a král Karel III.
Meghan Markle a král Karel III. (profimedia.cz)

Když v září loňského roku královské rodině došlo, že královna Alžběta II. (†96) pomalu odchází na věčnost, začali se k ní sbíhat. Nechyběl její syn král Karel II. a jeho synové princ William (40) a princ Harry (38). Oba dva však dorazili bez manželek a skutečný důvod, proč tomu tak bylo, jsme se dozvěděli až dnes.

Osudný den královniny smrti popsal princ Harry ve své knize Spare. Jeho otec mu prý zavolal a řekl mu, že za umírající babičkou může dorazit, ale bez své manželky Meghan. Po tom všem, co se událo, nebyla u umírající královny vítaná. A aby se Meghan necítila jako černá ovce rodiny, pronesl, že nedorazí ani Williamova manželka Kate. Jako omluvu uvedla, že chce být doma s dětmi a vysvětlit jim situaci.

Zapomněl Karel na syna Harryho?

Video se připravuje ...

Nyní se ale podle webu Celebitchy ukázalo, že výše napsaný scénář není tak úplně pravdivý. Kate ke královně původně dorazit měla, ale s králem Karlem uzavřela dohodu. Nejstarší královnin syn totiž nechtěl, aby Meghan později argumentovala tím, že Kate ke královně vítaná byla a ona ne. Už tak byly vztahy v královské rodině hodně napjaté a on nechtěl přilévat olej do ohně. Proto Kate požádal, aby zůstala doma s dětmi a ona na jeho přání kývla.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
26. 7. 2023 • 12:50

54372...., Bohužel, ani vy tady, nechte ten pár už na pokoji!

Milla
26. 7. 2023 • 03:59

To není.Molžná jste si ráčila všimnout že její příchod do královské rodiny žádné potíže nezpůsobil.Fajn že papouškujete Harryho voloviny ale co si asi myslíte že by měla závidět?Ona byla příští princeznou z Walesu a budoucí královnou,její manžel měl získat příjmy z Cornwallského vévodství zatímco Harry by dostával pouze apanáž a nebylo nikdy nic co by to mohlo změnit.Harry může dělat kvůli Meghan blbce,ostatně není to zdaleka poprvé a tvrdit žew šlo o nějaký konkurenční boj ale ten se nekoná a nikdy nekonal,všechno je pevně dané pravidly nástupnictví a nic to nezmění.

Milla
26. 7. 2023 • 03:54

leda ho....Kate se chová hezky,také její příchod do královské rodiny žádné problémy nezpůsobil.Zajímalo by mě jak by asi Chgarles Harrymu volal-nemá mobil a rozhodně měl dost na práci jiné věci.Jednak byl u umíárající královny-pro informaci kecálistů z Aha jen on,Anna a Camilla,druhak bylo jasné že musel informovat premiérku a připravit se na prohlášení králem.Kate rozhodně letět neměla- v době kdy byli členové rodiny informováni o nevyhnutelném byly všechny děti ve škole a ona se o ně musela postarat.

Marta Faltova
3. 6. 2023 • 16:27

Připadám si jako v roce 62, kdy sousedky nenechaly na ostatních nit suchou a pak, když jedna odešla, zdrbly také ji 🤣🤣

Marta Faltova
3. 6. 2023 • 16:26

Připadám si jako v roce 62, kdy sousedky nenechaly na ostatních nit suchou a pak, když jedna odešla, zdrbly také ji 🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.