Odkopnutí prince Harryho v plánu? Meghan jde přes mrtvoly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odkopnutí prince Harryho v plánu? Meghan jde přes mrtvoly

Princ Harry a Meghan Markle
Princ Harry a Meghan Markle (profimedia.cz)

Korunovace krále Karla III. se nezadržitelně blíží. To, jestli se na ní objeví Sussexové, ale není jasné. V případě, že by Harry a Meghan odmítli, druhorozený syn Karla III. by si do paláce definitivně zavřel dveře. A právě o to Meghan jde...

To, že je Harry je Meghaninou loutkou, bylo řečeno už mockrát. Bývalá herečka má být v dosahování svých cílů velmi nemilosrdná a podle expertů tahá za nitky všech kroků, které kdy v tažení proti království Harry udělal. 

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Expertka na královskou rodinu Angela Levinová se domnívá, že Meghan drží Harryho v šachu i možným rozvodem a zamezením styku s jeho dětmi. „Když přestane poslouchat, udělá s ním krátký proces. Stalo se to i s jejím prvním manželem Trevorem Engelsonem, kterému rozvod oznámila tak, že mu poštou poslala zásnubní i snubní prsten,“ citovalo Levinovou TN.cz. 

Meghan je podle ní exkluzivní herečka, která nemá problém přebíhat z role do role i v soukromí. „Ještě když byli plnohodnotnou součástí rodiny, nalhala mu, že myslí na sebevraždu. Protože byla v té době těhotná, Harry zpanikařil a rodinu opustili,“ vrátila se Levinová k vystoupení manželů z královské rodiny s tím, že teď má Meg v plánu další krok - snaží se o to, aby Harry projel i svou poslední šanci na smír s rodinou a bratr i otec se k němu definitivně otočili zády. Pak bude totiž ještě zranitelnější a její nadvláda zase trochu zesílí.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
9. 5. 2023 • 15:34

Chudák Harry.Obetoval pro ní všechno, snad ho nezničí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.