Harry s Meghan už jsou v Anglii bezdomovci: Král sebral Harrymu dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harry s Meghan už jsou v Anglii bezdomovci: Král sebral Harrymu dům!

Harry a Meghan
Harry a Meghan (Foto Profimedia.cz)

I kdyby se nakrásno vrátili zpátky z USA do Anglie, jako to není v plánu, už by neměli kde bydlet! Král Karel (74) vykázal Sussexovy z jejich londýnského sídla Frogmore House. Dům o pěti ložnicích nabídl dalšímu skandalistovi z rodiny, princi Andrewovi (63).

Král Charles se tímto způsobem rozhodl v tichosti pomstít mladšímu synovi, princi Harrymu (38) a snaše Meghan (41), za jejich neustálé buřičské a pomlouvačné výpady, kterých se dopouštějí od útěku do Kalifornie. Deník The Sun informuje, že oficiální příkaz k vystěhování vévody a vévodkyně vydal Buckinghamský palác hned několik dní poté, co se v lednu na pulty obchodů dostal kontroverzní Harryho životopis Spare. „Znamená to konec dobrých časů Harryho a Meghan v království. Oba jsou hodně frustrovaní z toho, že nejsou schopni nijak to vystěhování zastavit,“ řekl královský zasvěcenec deníku The Sun.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Drahá rekonstrukce

Klíče od Frogmore nabídl nový vládce britského impéria svému bratrovi Andrewovi, který je zatížen sexuálním skandálem z kauzy amerického kamaráda Jeffreyho Epsteina (†66). Vévoda z Yorku v současné době obývá a opravuje mnohem větší dům Royal Lounge, takže stěhování do menšího bere jako trest a ponížení. „Andrew se brání už jen té myšlence přestěhovat se do mnohem menší Frogmore Cottage,“ píše The Sun. Když Frogmore s rozlehlými zahradami Sussexovi obdrželi, prošel v letech 2018 až 2019 nákladnou rekonstrukcí za v přepočtu 65 milionů korun z peněz daňových poplatníků. Když se tento skandál provalil, Harry a Meghan peníze do rozpočtu vrátili.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
20. 4. 2023 • 18:42

Frogmore cottage je ve Windsoru.

Milla
20. 4. 2023 • 18:41

AHel,ttituly by jim musel sebrat parlament na Charlesovu žádost a to by byl takový cirkus že tu žádost chytrý a monarchii oddaný Charles nikdy nevznese,nebo si přesně nedovedu představit co by ho k tomu dohna­lo.Ha­ha,Frog­more cottage fakt ale úplně fakt není londýnské sidlo ( tím pro Sussexy bylo Nottingham cottage

AHel
2. 3. 2023 • 10:25

No nevím, královského obšoutníka bych poslala do paneláku!!!! Taky pěkné kvítko, nevěděl, co roupama, zkažená královská krev. Měl by úplně zmizet z očí veřejnosti, dobytek jeden. Připadá mi to laciné gesto, i když to naprosto chápu. Megan jim to vrátí, vymyslí si, že jí tchán chtěl znásilnit, je schopná úplně všeho!!!! Já bych jim spíše vzala ty tituly, ať jsou normální Kaliforńané a bylo by. Harry byl zmetek vždy, druhorozený, ukňouraný, špatně se chovající nezdárný synek, tak co se čekalo a toto individuum si nabrnkne hloupou, rozvedenou a starou černošku!!!! Vše co se děje se dalo předpokládat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.