Přijde Meghan o Harryho? Princovo přiznání hrozí zatčením! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Přijde Meghan o Harryho? Princovo přiznání hrozí zatčením!

Popularita Harryho a Meghan v USA klesá...
Popularita Harryho a Meghan v USA klesá... (Profimedia)

Princ Harry (38) mluví o své minulosti velmi otevřeně a upřímně. Nicméně teď by mu to mohlo uškodit. Ve své knize Spare přiznal, že v minulosti hojně užíval drogy a to by ho nyní mohlo stát americké vízum.

Netají se tím, že v pubertě experimentoval s kokainem a taky kouřil marihuanu. V rozhovoru s odborníkem na traumata Gaborem Maté navíc přiznal, že s drogami experimentoval i v dospělosti a byly velkou součástí jeho života. Harryho slova vadí například bývalému federálnímu prokurátorovi Neamy Rahmanimu. Podle něj totiž takové přiznání bývá důvodem k zákazu pobytu v USA.

Zapomněl Karel na syna Harryho?

Video se připravuje ...

„To znamená, že vízum Harryho by mělo být zamítnuto nebo zrušeno, protože se přiznal k užívání kokainu, hub a jiných drog," souhlasí s ním prezident West Coast Trial Lawyers, který se se svým tvrzením svěřil magazínu Page Six. Nicméně podle známého amerického právník Jamese Leonarda by neměl být princ Harry ve velkém ohrožení.

Nedjříve by musel dát úřadům důvod k tomu, aby ho začaly vyšetřovat. To vlastně znamená, že Harry by musel být zatčen nebo obviněn z trestného činu. Teprve potom by mohly úřady začít řešit jeho drogovou minulost a tím pádem i povolení k pobytu v Americe.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.