Skutečný důvod úprku Harryho a Meghan z království: Rasismus jako zástěrka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skutečný důvod úprku Harryho a Meghan z království: Rasismus jako zástěrka

Na svůj pobyt ve Frogmore Sussexovi vzpomínali v dokumentu Netflixu.
Na svůj pobyt ve Frogmore Sussexovi vzpomínali v dokumentu Netflixu. (Profimedia.cz)

Je to už třetí rok, co Harry (37) a Meghan (41) oficiálně  nepatří mezi členy monarchie. Vystoupit se rozhodli kvůli nerovným podmínkám, které Harry popsal i ve své knize Spare (Náhradník), a pak z důvodu rasistických výpadů proti černošskému původu Meghan, které se dotkly i jejich dětí. Možná, že skutečná příčina byla ale trošku jiná...

O Meghan Markle se dlouho mluví jako o královně luxusu, která si libuje v drahých autech a soukromých tryskáčích. A právě peníze podle královského experta Toma Bowera hrály ve vztahu Meg a Harryho významnou roli. V knize Pomsta totiž mimo jiné popsal Meghanino velké zklamání poté, co zjistila, jak málo peněz Harry, coby princ, má. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Zato teď si přišli na balík. Harry za svou autobiografickou knihu inkasoval zálohu ve výši 20 milionů dolarů, dalších 100 až 150 milionů dolarů měli podle magazínu Page Six dostat za svůj dokument od Netflixu. Okolí Harryho už mnohokrát poznamenalo, že jej Meghan zcela ovládá, je tedy možné, že i odchod z království je dobře promyšlený finanční kalkul.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.