Bezesné noci Meghan a Harryho: Potupa před celou Amerikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Bezesné noci Meghan a Harryho: Potupa před celou Amerikou!

Harry a Meghan
Harry a Meghan  (profimedia.cz)

Tak tohle muselo zamrzet. Meghan Markle (41) si byla dobře vědoma toho, že Britové ji nemají v oblibě. Teď se ale dozvěděla, že už i její milovaná Amerika je proti ní a jejímu manželovi princi Harrymu (38)!

Vévodkyně se narodila v Los Angeles a celá Amerika je jejímu srdci blízká. Myslela si, že má ve své rodné zemi podporu, ale to se šeredně pletla. Známý animovaný seriál Městečko South Park je proslulý tím, že se s ničím moc nemaže. V jednom z dílů s názvem World Privacy Tour si tvůrci dělají legraci právě z Meghan a Harryho.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

V ději jde o to, že se manželé přestěhovali do fiktivního městečka South Park, aby měli více soukromí, jak píše web čas.sk. Díl samozřejmě doprovází spoustu zesměšňujících situací a sarkastických narážek. Přátelé Meghan Markle potvrdili, že se to vévodkyně velmi dotklo a několik dní se z toho nemohla vzpamatovat.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.