Spor mezi Meghan a Kate na krev: Poslední kapka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Spor mezi Meghan a Kate na krev: Poslední kapka!

Meghan a Kate v roce 2018.
Meghan a Kate v roce 2018. (profimedia.cz)

Dusno mezi vévodkyněmi by se dalo krájet. To ostatně není žádná novinka, nicméně po posledním incidentu jsou šance, že se Kate a Meghan vůbec někdy udobří, naprosto nulové. 

Uměly se vždycky pohádat dost hlasitě a kvůli úplným hloupostem. Slzami končily i žabomyší spory například o šatech malé princezny Charlotte, ve kterých měla jít na královskou svatbu Harryho a Meghan za družičku. Je patrné, že když se nenaučily si vyříkat i takové malichernosti, jakýkoli problém vyššího řádu v nich hluboce prohnívá. Nyní dává Kate za vinu Meghan, že jí upřela právo na to rozloučit se s královnou. 

Královská zaměstnání. Jaké vykonávali profese, než se stali členy královské rodiny na plný úvazek?

Video se připravuje ...

„Král Karel III. nechtěl na místě Meghan, ale takhle to nemohl Harrymu říct. Osobně tedy požádal Kate, aby zůstala doma a pro obě dámy platila stejná pravidla," objasňuje příčinu tiché války Robert Jobson v knize Náš král Karel III: Odhalení muže a monarchy. 

„Muselo to pro ni být docela těžké, ale Meghan tam být prostě nemohla. Ostatní členové rodiny nechtěli, aby další minisérie na Netflixu byla o smrti královny. Všichni vědí, že ji královna nejen milovala a respektovala, ale byly si s Kate i neuvěřitelně blízké. Muselo to být pro ní srdervoucí,“ poznamenal moderátor GB News, Nigel Farage, v rozhovoru pro Sky News Australia.

Válka Rosola a Ochotské pokračuje! A další rána pro Harryho s Meghan

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
8. 5. 2023 • 17:06

Ještě toho trochu! Kate je panovačná, závistivá a ošklivá, rozhádala celou rodinu, je to potvora a William je osel! Zametá s ním, jak s onucí!

AHel
30. 4. 2023 • 21:43

Kate takové věci zvládne, byla u ní blízko leta, tím bych si si nepriváděla toxicitu do života, i tak to má těžké a nežije svobodně. Ta rozvedená, stará černoška jí nesahá ani ke kotníkům.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.