Meghan přitvrdila: Plán na likvidaci vévodkyně Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghan přitvrdila: Plán na likvidaci vévodkyně Kate

Meghan chystá pro Kate odvetu
Meghan chystá pro Kate odvetu (Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, profimedia.cz)

Dusno mezi Meghan Markleovou (41) a Kate Middletonovou (41) by se dalo krájet. Vévodkyně ze Sussexu dodnes těžce nese její nestandarní chování a snaží se zuby nehty v očích veřejnosti rozbít Katin pozitivní obrázek. 

Napětí eskaluje už od roku 2018. Tehdy se poprvé na královské svatbě Kate Meghan údajně postavila a nechala kompletně přešít šaty pro družičky, jelikož se Meghanin výběr malé princezně Charlotte nelíbil a odmítla si je obléct. Jednání Kate Meghan dohnalo i k slzám, o čemž vévodkyně ze Sussexu promluvila v rozhovoru s Oprah Winfreyovou. I přesto je Kate v očích Britů vyzdvihována. 

Kate a Meghan na Wimbledonu

„Meghan je nespokojená s tím, jak Kate a jejího manžela, prince Williama, vnímá veřejnost. Ráda by to změnila,“ potvrdil zdroj blízký rodině pro New York Post. Meghan má podle něj pocit, že Kate s Williamem nikdy nepřevzali odpovědnost za své hrubé chování. „Nikdy se jí neomluvili a zdánlivě jim to prošlo,“ cituje zdroj dále TN.cz.

Meghan je proto připravená promluvit o všech křivdách, kterých se na ní Kate dopustila, a podle všeho je kvůli tomu ochotná jít i přes mrtvoly. 

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Libuse Lysova
5. 8. 2023 • 10:08

Takze tahle vypocitava potvora hazi spinu a pomlouva britskou kralovskou rodinu cele roky a vsude, kde ji jsou ochotni poslouchat, ale kvuli tomu, ze si Kate dovolila s ni nesouhlasit, se ji chce i po nekolika letech mstit? Kate urcite neni dokonala, jako kazdy z nas, ale na rozdil od Meghan je opravdova dama a princezna. Proste si myslela, ze si z ni kralovska rodina sedne na zadek, bude ji poslouchat a cely svet se ji klanet. Kdyz zjistila, ze je az nekolikata v rade a poslouchat musi ona, tak urazene odjela s tim, ze si na zadek sednou aspon v USA, ale to se po prvotnich rozhovorech a knizkach nestalo, tak ji nezbyva nic jineho nez "ukazovat", ze spatna je Kate. Uz s ni nechce mit skoro nikdo nic spolecneho, protoze je to zla, mstiva a ulhana potvora.

Jana Nováková
5. 8. 2023 • 08:28

Meghan he zlá,arogantní rádoby héérečka.Kope kolem sebe,nic ji nevychází a bylo by třeba ji umlčet.Tzn.přestat dávat prostor v médiích,nikam ji nezvat,dokonce vlivní kámoši se už odvracejí.Stejně si myslím,že měla plán uhnat Harryho,vdát se za něj,mít ním děti,rozvést a získat tučné prachy na alimentech.Toho se bojí i Karel III.

Uživatel_5314754
4. 8. 2023 • 18:20

Nejspíše je to dle protokolu. Jinak ale s rodinou je jiná a rozhodně lepší než ta jakoby herečka...

ja ja
4. 8. 2023 • 15:10

Vévodkyně Kate na mě působí trochu studeným dojmem, ale v manželství jí to evidentně klape. Meghan je asi trochu namyšlená, ale zakrývá tím nejistotu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.