Meghan po rozvodu za vodou! Předmanželská smlouva děsí krále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Meghan po rozvodu za vodou! Předmanželská smlouva děsí krále

Meghan Markle, princ Harry, král Karel III.
Meghan Markle, princ Harry, král Karel III. (archiv)

Blízké okolí je brání a spekulace o manželské krizi prince Harryho (38) a Meghan Markleové (41) vyvrací, jak se ale zdá, málokoho tato slova přesvědčují. Co by vlastně následovalo v případě rozvodu tohoto ostře sledovaného páru?

Tuto variantu vzal v úvahu britský deník Daily Mail, který čistě hypoteticky začal spekulovat nad tím, čemu všemu by Harry s Meghan čelili. Na slušnou sumu peněz by si přišla především Markleová, jež by dle klauzule získala po rozvodu 80 milionů dolarů (cca 1,7 miliardy Kč) jako výživné pro děti Archieho a Lilibet. Výhrady k dohodnuté částce v předmanželské smlouvě měl mít Harryho otec, král Karel III.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Jak ovšem informoval server eXtra.cz, nevylučuje se varianta, že by děti do plné péče mohl získat mladší z královských bratrů. V takovém případě lze předpokládat, že by mezi manželi nastala kolize. Navíc není radno opomenout skutečnost, že ačkoli se oba rádi a dobrovolně zbavili královských povinností, tituly vévodů ze Sussexu si ponechali. Pokud by tedy došlo k rozvodu, královská privilegia by v Harryho případě měla být obnovena. Meghan by zase po rozvázání svazku nechtěla přijít o zmíněný prestižní titul...

Klesající popularita

Dříve oblíbený královský pár, jenž se těšil oblibě veřejnosti, začal v posledních letech narážet. Svými kontroverzními útoky na Buckinghamský palác proti sobě poštval i někdejší podporovatele, a přestože se oba vzdali královských privilegií a měli ambice vydělávat po svém, peníze čerpají hlavně díky slavným jménům a světové kauze.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

Jenomže i velkým hudebním i filmovým platformám došla s královskými odpadlíky trpělivost. Hudební portál Spotify s Harrym a Meghan ukončil spolupráci a podle serveru Seznam Zprávy je výkonný ředitel společnosti označil za podvodníky. Netflixová dokumentární série Harry a Meghan se zase nedočkala kýžených nominací na americké televizní ocenění Emmy, což na náladě manželského páru též nepřidalo. Zůstává tedy otázkou, zda nezačínají převažovat věci, které je rozdělují, nad těmi, které je spojují…



Přečtěte si
AliAlice
2. 8. 2023 • 19:43

Ta to měla od začátku promyšlené,proto do toho vstahu šla.

pravlast
2. 8. 2023 • 12:55

Král Karel III.může nechat geneticky otestovat "svého" syna a zjistí že co se psalo už dávno že je to kukačka. Otcem je major Krysa,tady se něm kdysi taky hodně psalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.