Zpěvačka Britney Spearsová (41): POTŘETÍ SE ROZVÁDÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Britney Spearsová (41): POTŘETÍ SE ROZVÁDÍ!

Americká zpěvačka Britney Spearsová se rozvádí po 14 měsících manželství.
Americká zpěvačka Britney Spearsová se rozvádí po 14 měsících manželství.  (Instagram)

Ani napotřetí manželství zpěvačce Britney Spearsové (41) nevydrželo. Sam Asghari (29) požádal 28. července, tedy necelých 14 měsíců po svatbě, o rozvod. Navíc zpěvačku vydírá, že nedostane-li část jejích peněz, zveřejní její »ztrapňující tajemství«!

Na začátku loňského června si Britney Spearsová (41) a model Sam Asghari (29) řekli na romantické svatbě v Kaliforiii svoje »ano«. Štěstí páru vydrželo jen rok a dva měsíce. Mezi zpěvačkou a hercem to údajně už nějakou dobu skřípalo, pořád se hádali a Sam často nespal doma. Teď už však pohár přetekl. Během divoké hádky nespokojený manžel obvinil Britney, že ho podváděla, a tak 28. července požádal o rozvod!

Britney Spears si pořídila taneční tyč.

Video se připravuje ...

Jenže tím to neskončilo. Sam začal Britney vyhrožovat, že pokud od ní nebude dostávat „manželskou podporu“, odhalí velmi ztrapňující tajemství. „Snaží se vyjednat ústupky nad rámec předmanželské smlouvy a vyhrožuje, že pokud nedostane zaplaceno, zveřejní kompromitující informace o Britney,“ prozradil jeden z blízkých přátel zpěvačky. Takovému vydírání však Spearsová nepodlehne a připravuje se na drsnou soudní bitvu. Dokonce si najala legendární rozvodovou právničku Lauru Wasserovou (55), která už zastupovala při rozvodech třeba herce Johhnyho Deppa (60), Kevina Costnera (68) nebo Kim Kardashianovou (42).

Kde se stala chyba?

Pár donedávna všechny zkazky o problémech v manželství odmítal. Jenže Sam a Britney nedokázali utajit neshody, které manželství provázely. Časté hádky, komplikovaný vztah psychicky labilní zpěvačky s její rodinou i syny, nařčení z domácího násilí a tragický potrat se zřejmě ukázaly na krátké manželství jako příliš. Že u zpěvačky nemusí být vše v pořádku, naznačovalo v poslední době množství videí na Instagramu, na nichž polonahá předvádí divoké tanečky u tyče. Sam se na jejích příspěvcích neobjevuje zhruba od půlky června.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.