Porozvodový úlet Britney Spearsové? Její domovník a kriminálník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Porozvodový úlet Britney Spearsové? Její domovník a kriminálník!

Britney to dala dohromady se svým uklízečem.
Britney to dala dohromady se svým uklízečem. (profimedia.cz)

Po rozvodu je každé srdce rozbolavělé, samozřejmě také srdíčko zpěvačky Britney Spearsové (41) strádalo. A tak nikoho nepřekvapilo, že byla záhy spatřena s čilým chlapíkem po boku. Jeho identita však byla dlouho záhadou. Až doteď. Z tajemného přítele se vyklubal její vlastní domovník s kriminální minulostí!

Smutek popové ikony léčil Paul Richard Soliz (37), který byl v prosinci 2020 odsouzený za trestný čin držení střelné zbraně, a to v době, kdy již pro zpěvačku pracoval. Na krku měl také přechovávání narkotik za účelem dalšího prodeje, rušení klidu, ohrožení dítěte a jízdu bez řidičského oprávnění.

Rychle se začalo spekulovat, zda náhodou nestojí za rozpadem jejího manželství, ale zdroj ze zpěvaččina okolí tvrdí, že Britmey byla bývalému manželovi Samu Asgharimu (29) vždy věrná. Od té doby, co se provalilo, co je Soliz zač, už pro zpěvačku nepracuje a prý se s ním přestala i stýkat. Spatřeni spolu byli na několika společných výletech koncem srpna, včetně kafíčka ve Starbucksu.

Britney Spears si pořídila taneční tyč.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.