»Šílená« Britney Spearsová: Její tanec s noži přivolal policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

»Šílená« Britney Spearsová: Její tanec s noži přivolal policii!

Britneyin taneček s noži skončil zraněním...
Britneyin taneček s noži skončil zraněním... (Instagram)

Britney Spearsová (41) ráda šokuje a ráda pózuje polonahá. Tyhle dva koníčky se rozhodla spojit při tvorbě videa na svůj Instagram.

Oblečená pouze ve svítivě růžových plavkách a bílém topíku à lá španělská společnice si před kamerou zatančila se dvěma dost ostře vypadajícími noži. Do jejího sídla v hodnotě 170 milionů tak z bezpečnostních důvodů přichvátala místní policejní hlídka, aby si ověřila, že je zpěvačka v pořádku.

Šavlový tanec podle Britney Spears

Video se připravuje ...

„Nebojte se, nejsou to opravdové nože! Halloween je za dveřmi!“ uklidňovala následně Spearsová své fanoušky. Nikoho tím ale příliš nepřesvědčila. Zpěvačce už v roce 2021 diagnostikovali bipolární poruchu a její sestra Jamie Lynn (32) ve svém životopise zmiňuje, že je jednou s velkou kudlou v ruce zamkla v ložnici, což ale Britney odmítá.



Přečtěte si
lekno
30. 9. 2023 • 11:05

Líbí se mi spíše ten lžičkový tanec i se zpěvem od Jakuba Pr. z videa, které následuje po Britney.. Bych chtěla vidět toho chlapa z dnešních mužných hrdinů, který by se postavil pod okno své vyvolené a zatančí, případně jí zazpívá třeba od Luneticu „Only You“. Naposledy jsem něco takového registrovala kdysi dávno ve filmu „Čekání na Patrika“. Mladý Jiří Pomeje tam předvedl zábavný taneček pod oknem své krasavice. Moc sa snažil. Byl fakt pohybově talentovaný. Vidím to tak, že většina současných mužů u nás je dnes již zvyklá, že si je ženská sama klofne, obřídí, vše zařídí a postará se.. Jim stačí se ukázat, nebo ani to ne. Ženské si je vyhlédnou samy a spustí operaci s názvem Stíhačka. Dnešní „romantika“..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.