Harry opouští Meghan: Mrkněte, kde teď hodlá žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Harry opouští Meghan: Mrkněte, kde teď hodlá žít!

Harry a Meghan problémy popírají
Harry a Meghan problémy popírají (archiv Blesku)

Vztah prince Harryho (38) a jeho manželky vévodkyně Meghan (41) údajně ochladl. Oba dva si čím dál tím méně rozumí a dokonce vyšlo najevo, že princ Harry občas spával po hotelech, aby nemusel domů. Teď už toho má ale tak akorát dost a rozhodl se definitivně odejít.

Meghan je ráda středem pozornosti a zdá se, že pro popularitu udělá vše. Princ Harry už by měl naopak rád klid. V tomto směru se manželé rozcházejí. „Harry nezapadá do Meghanina nevkusného světa hollywoodského pozlátka“ pronesl zdroj pro web Radar Online.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Princ Harry se nyní chystá odletět do Afriky, kde je jeho druhý domov. Jezdívala tam už i jeho maminka princezna Diana (†36). Nejspíš doufá, že odloučení jejich manželství prospěje. S Meghan si začnou navzájem scházet a budou si více vážit toho, co mají. Zatímco Harry bude v Africe natáčet dokument pro Netflix, jeho žena zůstane s dětmi v jejich sídle v Los Angeles.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.